Jump to content

Проблем с две операционни

magnitar

Препоръчан пост

Здравейте. Имам инсталирани едновременно две операционни системи - съответно Win XP SP2 & 7 Ultimate 32bit. и то на всичкото отгоре са на един и същ партишън. Как да се отърва от 7-цата и да ми остане само хп-то или още по-добре, ако е възможно, да пусна нова исталация от диска на хп-то, по време на която да се форматира въпросния партишън?

Предаврително благодаря за всяка оказана помощ.

Сподели другаде

Малко подробности ако е възможно.Имаш инсталационнен диск на ХР, Ако е така, стартирай ХР-то. Форматирай онзи дял, където са ОС.Продължи със инсталацията на ХР.
Сподели другаде

откъде да стартирам хп-то - от харда или от диска? от харда до оня ден се стартираше нормално, но сега не ще щот не можело да намери някъв длл файл - поне тва ми изписва. от диска въобще не ми дава опция да инсталирам - само рипеър...

не се сещам какви подробности още да напиша - питай конкретно, моля, щото не разбирам особено от софтуер... :blush:

Сподели другаде

Има доста добро и подробно ръководство за инсталиране на XP във форума. Ако целта е преинсталация, то ще е добре да се запознаете първо с него.
Сподели другаде

откъде да стартирам хп-то - от харда или от диска? от харда до оня ден се стартираше нормално, но сега не ще щот не можело да намери някъв длл файл - поне тва ми изписва. от диска въобще не ми дава опция да инсталирам - само рипеър...

не се сещам какви подробности още да напиша - питай конкретно, моля, щото не разбирам особено от софтуер... :blush:

Наистина трябва да се запознаете със тази тема:

http://forums.softvisia.com/index.php/topic/6479-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81

%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86

%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-windows-xp/

Разгледайте я. При вас точка 10а.1/2/3 не ви трябват. Вие си имате дяловете. Само ще трябва да маркирате дела, където ви са инсталирани двете ОС.Ако нещо не разбирате, можете да питате,

Сподели другаде