magnitar Публикувано Декември 1, 2012 Report Share Публикувано Декември 1, 2012 Здравейте. Имам инсталирани едновременно две операционни системи - съответно Win XP SP2 & 7 Ultimate 32bit. и то на всичкото отгоре са на един и същ партишън. Как да се отърва от 7-цата и да ми остане само хп-то или още по-добре, ако е възможно, да пусна нова исталация от диска на хп-то, по време на която да се форматира въпросния партишън?Предаврително благодаря за всяка оказана помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 1, 2012 Report Share Публикувано Декември 1, 2012 Малко подробности ако е възможно.Имаш инсталационнен диск на ХР, Ако е така, стартирай ХР-то. Форматирай онзи дял, където са ОС.Продължи със инсталацията на ХР. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
magnitar Публикувано Декември 1, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 1, 2012 откъде да стартирам хп-то - от харда или от диска? от харда до оня ден се стартираше нормално, но сега не ще щот не можело да намери някъв длл файл - поне тва ми изписва. от диска въобще не ми дава опция да инсталирам - само рипеър...не се сещам какви подробности още да напиша - питай конкретно, моля, щото не разбирам особено от софтуер... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Декември 1, 2012 Report Share Публикувано Декември 1, 2012 Има доста добро и подробно ръководство за инсталиране на XP във форума. Ако целта е преинсталация, то ще е добре да се запознаете първо с него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 2, 2012 Report Share Публикувано Декември 2, 2012 откъде да стартирам хп-то - от харда или от диска? от харда до оня ден се стартираше нормално, но сега не ще щот не можело да намери някъв длл файл - поне тва ми изписва. от диска въобще не ми дава опция да инсталирам - само рипеър...не се сещам какви подробности още да напиша - питай конкретно, моля, щото не разбирам особено от софтуер... Наистина трябва да се запознаете със тази тема:http://forums.softvisia.com/index.php/topic/6479-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-windows-xp/Разгледайте я. При вас точка 10а.1/2/3 не ви трябват. Вие си имате дяловете. Само ще трябва да маркирате дела, където ви са инсталирани двете ОС.Ако нещо не разбирате, можете да питате, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост