baliovski Публикувано Ноември 29, 2012 Report Share Публикувано Ноември 29, 2012 Компа от една седмица показва съвсем произволно "qqqqqqqq" и бибитка.Понякога е невъзможно да пиshа.Помислих си че е от клавиатурата ....ок....смених я...но познайте пак същото моля ако някои има представа какво може да е да сподели защото наистина ще грабна чука Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Ноември 29, 2012 Report Share Публикувано Ноември 29, 2012 В какъв смисъл показва "qqqqqqqqq"? За каква операционна система става въпрос? Пуснете едно сканиране с Malwarebytes' Anti-Malware Free:1. Изтеглете MBAM от официалния сайт2. След свалянето на файла, кликнете два пъти върху mbam-setup.exе3. След инсталирането на програмата и преди да натиснете бутон Finish, се уверете, че са поставени отметки пред Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware.4. Трябва да бъде поставена отметка пред Бързо сканиране/Quick scan. Натискате Сканиране.и изчаквате програмата да завърши сканирането.5. Когато сканирането завърши, ще бъде отворен Лог файл. Копирайте съдържанието му, и го поставете в следващия ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baliovski Публикувано Ноември 29, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2012 С Win 7 съм и на моменти като поставя курсора върху някое поле където може да се пише се появяват qqqqqqqqq като се появяват изведнъв в същия номер в който съм ги показъл като през интервал от около 3 сек се появяват още толкова сякаш ми е заседнал бутона..смених клавиатурата и пак так, ако съм пуснал плейър да гледам филм сякъш натискам hot-key обозначен с тази буква в момента съм пуснал анти-вирусната да сканира а сега публикувам и снимка от тази програма която ми препоръчахте. PS: Съжалявам че поста ми е в тази секция но наистина не знаех в коя да постна тъй като не съм толкова запознат.Приемете извиненията ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 29, 2012 Report Share Публикувано Ноември 29, 2012 Случайно да си инсталирал Medal of Honor наскоро?Инсталирай си някоя добра антивирусна програма и направи едно сканиране преди зареждането на Windows или използвай live CD за тази работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост