Jump to content

Проблем с постоянно изписване на символи

Препоръчан пост

Компа от една седмица показва съвсем произволно "qqqqqqqq" и бибитка.Понякога е невъзможно да пиshа.Помислих си че е от клавиатурата ....ок....смених я...но познайте пак същото моля ако някои има представа какво може да е да сподели защото наистина ще грабна чука
Сподели другаде

В какъв смисъл показва "qqqqqqqqq"? За каква операционна система става въпрос? Пуснете едно сканиране с Malwarebytes' Anti-Malware Free:

1. Изтеглете MBAM от официалния сайт

2. След свалянето на файла, кликнете два пъти върху mbam-setup.exе

3. След инсталирането на програмата и преди да натиснете бутон Finish, се уверете, че са поставени отметки пред Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware.

4. Трябва да бъде поставена отметка пред Бързо сканиране/Quick scan. Натискате Сканиране.

и изчаквате програмата да завърши сканирането.

5. Когато сканирането завърши, ще бъде отворен Лог файл. Копирайте съдържанието му, и го поставете в следващия ви коментар.

Сподели другаде

С Win 7 съм и на моменти като поставя курсора върху някое поле където може да се пише се появяват qqqqqqqqq като се появяват изведнъв в същия номер в който съм ги показъл като през интервал от около 3 сек се появяват още толкова сякаш ми е заседнал бутона..смених клавиатурата и пак так, ако съм пуснал плейър да гледам филм сякъш натискам hot-key обозначен с тази буква в момента съм пуснал анти-вирусната да сканира а сега публикувам и снимка от тази програма която ми препоръчахте.

PS: Съжалявам че поста ми е в тази секция но наистина не знаех в коя да постна тъй като не съм толкова запознат.Приемете извиненията ми

post-29320-0-45211900-1354219804_thumb.png

Сподели другаде

Случайно да си инсталирал Medal of Honor наскоро?

Инсталирай си някоя добра антивирусна програма и направи едно сканиране преди зареждането на Windows или използвай live CD за тази работа.

Сподели другаде