ivchoos Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Здравейте ,от известно време копютъра ми се изключва мисля че прегрява как мога да се справя с този проблем?с Windows 7 съм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Изтеглете HWMonitor. Запазете файла на Вашия десктоп. Инсталирайте въпросния софтуер. Стартирайте HWMonitor.exe. Направете снимка на стойностите на температурите и захранващите напрежения.Моля, прикачете изображението към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Ноември 27, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 http://store.img-share.eu/New-Bitmap-Image_bmpVXyirCk.bmp Ето я снимката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Термопастата сменяна ли е скоро ? Почистван ли е скоро компютъра ? Ако е лаптоп има ли подложка с охладител ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Ноември 27, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 термопастата не е сменяна защото не знам как 2ро незнам как да го почистя Лаптоп е . И да има подложка но духа много леко не знам дали е достатачно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Не е термостат а е термопаста. Лаптопа стои ли до някакво отоплително тяло ? Също така как разбра, че прегрява ? Ако не е почистван скоро, може да го дадеш в сервиза да го почистят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Ноември 27, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 да де термопаста грешка не знам как да я сменя.от 1год и половина не е чистен,не стои до отоплително тяло. Ами не знам дали прегрява но често взе да се изключва и мисля че това е проблема а до колкото за сервиза не знам дали да им се доверя ами ако сгафят нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 В този случай, мисля, че само сервиза може да помогне, но нека видим какво ще кажат колегите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Ноември 27, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Цялостно почистване на лаптоп от прах, смяна на термопаста и термопад – за 1 ден 35лв. добре ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост