Jump to content

Проблем със звуци за определени събития Windows Vista

Препоръчан пост

Инсталиран ли е драйвърът за звуковата карта? Актуален ли е? Кога е възникнал този проблем? Когато пуснете някоя песен, звукът възпроизвежда ли се от говорителите?
Сподели другаде

Всичко друго работи без проблем имам звук на клипове песни . Прозореца които побликувах по горе ,кото му маркирам някакъв звук го възпроизвежда без проблем .Но за изкам звуците на Windows да станат подразбиране.
Сподели другаде

Операционната Ви система е Windows Vista. Поради тази причина не присъства тази опция при Вас.

Изпълнете следното:

• Десен бутон върху иконата за звука, намираща се в tray зоната -> Open Volume Mixer -> Mixer
  • Направете снимка на новопоявилия се прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар.

Сподели другаде

Не разбирам напълно какъв е проблемът. Ако зададеш звукова схема "По подразбиране за Windows" няма звуци?

Да . Като задам Windows подразбиране няма звузи.

Сподели другаде

Да , като ги посоча , мога да си направя друго меню но все някои звук ще сбъркам .И вместо да се чува звукът за затваряне на страница се чува за грешка в системата . Пробвах като сменя езика ,на английски , испански .португалски имам звуци .Интересното е че страницата за звука винаги стои на български и с питанките ,само менюто на звуците се превежда . Като го сложа на български онемява . Шантава работа .Имам една книга за Windous Vista дебела колкото тухла четворка , но там нищо по въпроса . В google същата работа.
Сподели другаде