Jump to content

Проблем с Mozilla браузър

Препоръчан пост

Здравейте. Като се опитвам да вляза в много сайтове не ми ги отваря. Друго: влизам в www.ps3iso.com, а ми отваря само и единствено www.pspiso.com, зашо така. Вчера си преинсталирах пс-то, бях с Гугъл Хром, страхотен браузър, но ми товари прекалено много лаптопа и си сложих Мозила, работи леко, но искам да вляза в даден сайт не става.
Сподели другаде

Това изолиран проблем ли е или се наблюдава и при други браузъри? Имате ли инсталирани различни добавки към Mozilla Firefox? Опитвали ли сте да изчистите cache-а на конкретния браузър? Коя версия на Mozilla Firefox е инсталирана на системата и за каква операционна система става въпрос?
Сподели другаде

Windows XP, SP3, не с друг браузър нямам никакви проблеми. Ако е неразбираемо какво се опитвам да обясня, мога и видео клип да направя. Версията е последната от техния сайт, ако не се лъжа 6.5 беше, но може и да греша.
Сподели другаде

Точно така 17.0 е и моята. Ako изпиша www.ps3iso.com в лентата за адреси ми отваря www.pspiso.com, ако напиша www.ps3iso.com в скайп примерно ми отваря правилния сайт....

Пробвах и клипче да направя, но камерата не показва толкова дребен шрифт.

Сподели другаде

Използвате ли някаква антивирусна програма, защитна стена или HIPS? Опитвали ли сте да създадете нов профил на Mozilla Firefox? Не разбрах дали имате инсталирани дадени добавки към самия браузър.

Също така изпълнете следното:

Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware Free.

• Стартирайте инсталационния файл и инсталирайте програмата.
  • Уверете се, че са поставени отметки пред Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes'Anti-Malware.
  • Програмата ще изтегли и инсталира автоматично наличните обновявания.
  • Стартирайте програмата.
  • Изберете Perform Quick Scan -> Scan.
  • След края на сканирането, натиснете бутон OK
  • Натиснете бутона Show Results, за да видите резултата от сканирането.
  • Уверете се, че има отметки на всеки ред.
  • Натиснете бутона Remove Selected.

В Notepad ще бъде отворен log-файл. Моля, прикачете файла към следващия Ви коментар.

Забележка: MalwareBytes' Anti-Malware може да поиска да рестартира Вашата система. При подобно запитване от страна на програмата се съгласете и позволете рестартирането на системата.

Сподели другаде

Този път след преинсталацията реших да не слагам никаква антивирусна, реших че няма смисъл, но явно греша. Бях с нод32, после с аваст около 2 години. Сега нямам. Като вляза в продавалник, ако имам съобщение не мога да го видя, не мога да видя и обявите си, т.е имам обяви, но нито една не виждам.

Добавка: вече и торенти не мога да свалям. Като цъкна върху торента и ми изписва: Page not found

mbam-log-2012-11-26 (15-34-55).txt

post-787-0-36022600-1353937477_thumb.jpg

Сподели другаде

Извинявам се за забавянето, но имах няколко други задължения.

Направете следното:

• Стартирайте Mozilla Firefox.
  • Меню Help -> Troubleshooting Information -> Натиснете бутона Reset Firefox.

Това би трябвало да върне настройките на Вашия браузър до фабричните им стойности.

Ако това не помогне, изпълнете следното:

• Затворете Mozilla Firefox.
  • Меню Start -> Run -> Въведете %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ -> Натиснете Enter.
  • В новопоявилия се прозорец изтрийте всички директории, които имат следната структура на наименованието си:

xxxxxxxx.default

Стартирайте отново Моzilla Firefox и проверете дали проблемът е налице.

Важно: Тези стъпки ще изтрият Вашата информация относно bookmarks, browsing history, passwords. Ако НЕ желаете да изтривате тези данни, не следвайте горепосочените стъпки.

Сподели другаде