Vasko12 Публикувано Ноември 25, 2012 Report Share Публикувано Ноември 25, 2012 Здравейте,решил съм да закупя Windows 8,но от изчетените ревюта не ми стана ясно как да премахна Metro Style още при инсталацията и възможно ли е това да се направи без да се ползват допълнителни програми на външни разработчици?Понеже това ми идва малко "напудрено" за PC.Другият ми въпрос има ли поддръжка на AeroGlass? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 25, 2012 Report Share Публикувано Ноември 25, 2012 ..но от изчетените ревюта не ми стана ясно как да премахна Metro Style още при инсталацията и възможно ли е това да се направи без да се ползват допълнителни програми на външни разработчици? Без използването на third-party софтуер, премахването на Metro UI е невъзможно. Другият ми въпрос има ли поддръжка на AeroGlass? Не. Aero Glass беше премахнат след наличието му в Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост