Katerinata Публикувано Ноември 24, 2012 Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Най-нормално - влизам във вбокс или ютуб и клиповете започват да сечат... ако не клиповете - звука. Когато обаче съм влязла ИНКОГНИТО, нямам такъв проблем. На какво се дължи това? Поправка - вече и от там сече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Ноември 24, 2012 Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Актуални ли са драйверите на звуковата и видео картата ? При друг браузър пак ли насичат ? Последна версия на Google Chrome ли използваш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Katerinata Публикувано Ноември 24, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Да, последната версия е. Наскоро си инсталирах най-актуалните драйвери & да, на IE също насичат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Ноември 24, 2012 Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 (Редактиран) Дай характеристиките на компютъра. С какви кодеци си ? Пусни един клип който насича, и дай една снимка от HWMonitor. Отвори нов ТАБ и горе в лентата напиши chrome://plugins/ ще ти се отвори прозорец с приставки. Вдясно има +подробности натисни на него. След което деактивирай флаш плеъра от Chrome и активирай този от Windows-а. Както е на снимката по-долу. Рестартирай Google Chrome. След което виж дали ще секат клиповете. Редактиран Ноември 24, 2012 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Katerinata Публикувано Ноември 24, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Деактивирах флаш плеъра от Chrome и се оправи. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Декември 28, 2012 Report Share Публикувано Декември 28, 2012 Ще може ли малко помощ??Как да деактивирам флаш плеъра от Chrome?Защото имам същия проблем.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 28, 2012 Report Share Публикувано Декември 28, 2012 Ще може ли малко помощ??Как да деактивирам флаш плеъра от Chrome?Защото имам същия проблем..Ами то малко по от горе dan40o го е обяснил много добре. Кое не разбра, за да ти помогнем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Януари 2, 2013 Report Share Публикувано Януари 2, 2013 Да но клиповете не ми тръгват после Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 2, 2013 Report Share Публикувано Януари 2, 2013 Да но клиповете не ми тръгват после Ще направиш ли снимка и да я качиш тук.За пример ще дам от снимките на dan40o.Става въпрос за тази страница:http://prikachi.com/images.php?images/154/5688154f.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост