Вання Публикувано Ноември 23, 2012 Report Share Публикувано Ноември 23, 2012 Спешно се нуждая от помощ за подходящ музикален съпровод!Правя едно филмче - курс на водачи на яхти по море и искам в края да завърша със снимки на курсистите и финални надписи. За този момент /около 2-3 мин./ ми е необходима подходяща музика. Може инструментал или песен с подходящо съдържание. За сега съм се спряла на „И замирисва на море (с вокал) Братя Аргирови, но понеже курсистите получават дипломи за капитани ми се иска нещо по-конкретно/за моряци, за капитани....такива работи/. В нета открих няколко, но ги смятам за неподходящи. Вие как мислите?1-Ивана Бойчева - Песен за моряка –/много вяла и скучна песен с неподходящ текст, а и певицата пее носово /2- Веселин Маринов -Песен за моряка-/Ами... супер много го избива на патриотизъм и звучи адски маршово /3-Георги Христов - Песен за стария моряк-/Не че е лоша, но в случая става дума за млади хора и за това не е подходяща 4-Даниела Маринова-Морякът-/Много тъп чалгарски текст, подходящ повече за маса./5-Моряците се връщат-/с тази шлагерна антика направо ще избия рибата в морето Твърдо не!/ Помощ!Търся нещо с по-младежко звучене и с повечко настроение!!!!Може и инструментал от някой по-известен филм за море, за вълни, за кораби ....но... без потъващите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 23, 2012 Report Share Публикувано Ноември 23, 2012 Бих предложил този playlist, който съдържа музика от филма Battleship (2012). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 23, 2012 Report Share Публикувано Ноември 23, 2012 Сещам се за "Васко да Гама от село Рупча", но не знам дали ще подхожда на конкретния екип. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Ноември 23, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2012 Мерси @ s.feradov!Прослушах ги ,но не са подходящи за случая. Има много напрежение и атака, а аз искам да асоциирам по-скоро морски бриз, шум на вълни, яхти, слънце, почивка, закачки, купони.Май и не обясних мн. добре, но филмчето ще завършва със снимки от най-забавните /да не кажа комични/ мигове по време на самия курс и практиката на корабите. Паралелно със снимките се изписват имената на курсистите,на яхтите, вида на няколко кораба и накрая обща снимка в униформа, където всички са ухилени до уши и изглеждат много горди от дипломирането.За това ми трябва нещо с повече настроение. @panevdd, предложението ти ми се струва доста по-подходящо, но все си мисля, че колкото по-млад е човек, толкова му се иска да изглежда по-зрял и важен. Страхувам се, че тази мелодийка от " Тече, всичко тече "/ако нея имаш в предвид/,ще им се стори доста хлапашка, макар, че лично за мен си е баш за тях.... Ако след години гледат филмчето, сигурно ще им хареса, но за момента мисля, че ще се възприеме като много детска песничка и няма да им допадне. Говорим за младежи на около 18-20 години....поне на толкова ми изглеждат на мен. Някай би ли казал и мнението си за „И замирисва на море". Доста хора във форума са на същата възраст и мнението Ви, би ми помогнало много....както и още предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 23, 2012 Report Share Публикувано Ноември 23, 2012 Ако става въпрос за песента на колегата, то аз лично я харесвам изключително много, но мисля, че не е подходяща за случая. Щом това е край на филм, то мисля, че нещо релаксиращо ще бъде добър избор. Разгледайте това. Тук има няколко chillout парчета, които ми изглеждат подходящи и някак прилягат на подобен вид завършек. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Ноември 23, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2012 Докъто прослушвах парчетата , все си повтарях края на твоето изречение "да прилягат на подобен вид завършек"... И я открих - точната песен, за точно тези момчета. Bon Jovi - it's my life. Няма море, няма нищо от това за което си мислех в началото, но ми се струва, че е много подходяща и има точно този хъс и енергия, който търсех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 23, 2012 Report Share Публикувано Ноември 23, 2012 Мина ми през ума това парче, но не отговаряше много на изискванията. Радвам се, че помогнах по един косвен път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Декември 12, 2012 Report Share Публикувано Декември 12, 2012 Check This Сега погледнах,че темата е старичка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост