Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2012 Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Опитай да стартираш (boot-неш) системата от инсталационния диск на Windows. Разбира се се увери, че оптичното устройство е зададено като първо стартиращо в BIOS. Кажи дали се стартира успешно инсталацията на Windows или не. Ще е полезно да кажеш и каква е дънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
surogati Публикувано Ноември 24, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Здравей.Системата се зарежда много бавно , в BIOS е като първо стартиращо .Инсталацията на Windows не се стартира .Не може да бодне . Никога не ми се е случвало подобно нещо.Когато рестартирам системата и натисна F8 не мога да влезна.Влизам през BIOS. Драйвера на модема на Vadafone постоянно търси драйвер, когато го проверя Windows казва че е актуален.Когато реша да го инсталирам Windows казва че е намерил драйвера но не може да го инсталира поради липсващ файл.Другите програми засегнати от изтриването ги преинсталирах.Report.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2012 Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Ако си сигурен, че оптичното устройство е първо стартиращо и че инсталационният диск е работещ, то значи просто самото устройство се е скапало или се скапва. Т.е. няма какво да се направи.Мисля, че драйверите ще трябва да ги инсталираш ръчно и принудително. Т.е. не просто да караш Windows да сканира себе си за нови драйвер, а ръчно да посочиш папката с драйвера. Макар че трябва да е полезно да кажеш точно кой файл липсва.Иначе бавното стартиране ми се струва нормално, защото имаш много стартиращи се приложения. То зависи и точно колко бавно е, де. В BIOS какъв е режимът на SATA контролера - IDE или AHCI? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
surogati Публикувано Ноември 24, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Здавейте на всички.Проблема е решен.От начало драйбера е правел проблем след насоките на s.feradov проблема се е решил ,но вината е моя че несъм разбрал.Понеже на него итап пробвах само с оригиналния диск на Windows,които се оказа повреден.С помоща на Night_Raven опраних драйверите.Много съм ви благодарен за помпща и търпението .Редовно чета статиите в форома и ми помагат много.Радвамсе че ви има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост