vanchev Публикувано Ноември 20, 2012 Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Здравейте моят проблем е следният имам лаптоп с инсталиран оригинален windows 7, но един ден ми се скапа и почна да ми показва следното:http://www.computer-repair-stokeontrent.co.uk/images/bootmgr-missing.jpg Пробвах да му преинстална windows-a с windows xp, но при boot-ването ми изкарва това. Моля, ако някой може да помогне ще съм му благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 20, 2012 Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Опитвали ли сте да решите проблема, използвайки WinRE (Windows Recovery Environment)? Разполагате ли с инсталационен диск на Windows 7? Пробвах да му преинстална windows-a с windows xp, но при boot-ването ми изкарва това. При нормално зареждане на инсталация от инсталационен диск с Windows не би трябвало да се показва подобен вид съобщение. Сигурни ли сте, че за FBD (First Boot Device) в BIOS, е зададено Вашето оптично устройство? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Ноември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Опитвали ли сте да решите проблема, използвайки WinRE (Windows Recovery Environment)? Разполагате ли с инсталационен диск на Windows 7? При нормално зареждане на инсталация от инсталационен диск с Windows не би трябвало да се показва подобен вид съобщение. Сигурни ли сте, че за FBD (First Boot Device) в BIOS, е зададено Вашето оптично устройство? Сигурен съм че BIOS-ът ми е нагласен, но лаптопа е малък и няма място за диск затова пробвах с флаш памет с програмата WinToFlash си направих буутващата флашка, ако можете препоръчайте друга. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Ноември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 При diagnostic ми излиза следният поблем: File:/boot/memtest.exe Status:0xc000000f. Предлага ми да направя Repair, но нямам диск или флашка ефекта същия ли ще е ако направя буутваща флашка с някакъв windows от пиратски торент тракер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 20, 2012 Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 същия ли ще е ако направя буутваща флашка с някакъв windows от пиратски торент тракер. Да, ефектът е същият. За да направите boot USB flash drive изтеглете следните файлове:За създаване на преносим носител с операционна система Windows XP - WinSetupFromUSBЗа създаване на преносим носител с операционна система Windows 7 - Windows 7 USB/DVD Download tool Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Ноември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Направих image recovery и мисля че ще се оправи. Иначе много ви благодаря за бързият отзив Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост