Наско Георгиев Публикувано Ноември 22, 2012 Report Share Публикувано Ноември 22, 2012 Здравейте! Ще ви помоля за малко помощ преди броени дни,си инсталирах Windows 7 SP1,цялата инсталация мина ОК,обаче нещо ми прави номера самият компютър отворих "Device Manager" и видях,че по долу "Multimedia Audio Controler" и също така "Video Controler"-a са ми с по една питанка :( от тогава се опитвам да намеря драйвъри,но нещо не успрявам да намеря правилните...ако може да помогнете ще ви бъда много благодарен! Ето и имената: Видео Карта: Gigabyte Radeon 9200 SE ; Аудио Карта: C-Media CMI9738@ SiS 7012 Audio Device ; Дънна Платка: Assus P3S533-VM ; Процесор: Intel Celeron,2700 :) Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 22, 2012 Report Share Публикувано Ноември 22, 2012 Разполагаш с много стари компоненти, за които няма официална поддръжка от производителите.Последният драйвер за видео картата е този и е не поддържа по-нови версии от Windows XP.За звуковата карта положението е същото. Можеш да погледнеш тук.В общи линии най-добрият ти шанс е да опиташ да инсталираш принудително тези драйвери за Windows XP под Windows 7. Т.е. разархивираш ги (драйверът на ATI ще трябва да го стартираш, за да се разархивира в C:\) и ръчно/принудително обновяваш драйверите от Device Manager. И все пак по-оптималната операционна система за този компютър е Windows XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Ноември 22, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2012 При мен за звуковата карта за Win7 от този модел ме спаси "Driver Genius" пробвай и ти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Наско Георгиев Публикувано Ноември 22, 2012 Report Share Публикувано Ноември 22, 2012 При мен за звуковата карта за Win7 от този модел ме спаси "Driver Genius" пробвай и ти! тои драйвър джиниса и аз го свалих ама като нямам нет на компа...нищо не става :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 22, 2012 Report Share Публикувано Ноември 22, 2012 Лично аз не бих имал доверие на нито едно приложение, което намира/инсталира/актуализира драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Ноември 22, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2012 Сигурно е така но в случая тази програма ми реши проблема, иначе къде ли не се завирах да търся и нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост