Tenyo Tenev Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Не знам дали проблема ми е хардуерен,или софтуерен,за това предварително се извинявам,ако питам на неправилното място!Проблема ми е следния:От 2-3 седмици ми се изписва символа "Q" без да натискам клавиша на клавиатурата.Изписва се в браузъра,или когато се опитвам да се логна в някой сайт,в който имам регистрация.Първо помислих,че се е повредил клавиша на клавиатурата,смених я,но проблема остана.Включва се дори и когато няма свързана клавиатура към компютъра.Много е кофти,особено когато играя.Може ли някой да ми каже какъв е проблема и най-вече как да го отстраня.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Под Safe Mode ли проблем? Направи снимка от Process Explorer, за да се видят активните процеси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост