TpeBoMaH Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Здравейте! От няколко дни когато си играя някоя игра или пък се ровя в интернет.. абе въобще в произволно време ми се показна тази грешка - http://prikachi.com/...55/5502855O.pngПонякога се показва през 5 минути, а понякога го няма 1-2 часа. Не знам на какво се дължи.Питах по други форуми - казаха ми че е от Microsoft Visual C++ и ми казаха да деинсталирам всички други и да си инсталирам Microsoft Visual C++ "2012" от тук - http://www.microsoft...s.aspx?id=30679 (не е раклама)но така и проблема продължава да съществува. Просто вече не знам какво да правя.. много е дразнещо по време на игра да се появи тази грешка и играта се минимизира... моля за помощ.Благодаря предварително. http://forum.laptop.bg/public/style_emoticons/default/smile.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Деинсталирай този Microsoft Visual C++ 2012 инсталирай този. Инсталирай и NET Framework . Какви за характеристиките на компютъра ? Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware Free.Стартирайте инсталационния файл и инсталирайте програмата.Уверете се, че са поставени отметки пред Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes'Anti-Malware.Програмата ще изтегли и инсталира автоматично наличните обновявания.Стартирайте програмата.Изберете Perform Quick Scan -> Scan.След края на сканирането, натиснете бутон OKНатиснете бутона Show Results, за да видите резултата от сканирането.Уверете се, че има отметки на всеки ред.Натиснете бутона Remove Selected.Програмата може да иска рестартиране. Ако поиска съгласи се и рестартирайВ Notepad ще бъде отворен лог -файл. Моля, прикачете файла към следващия коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TpeBoMaH Публикувано Ноември 19, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Не е PC а лаптоп. Сега ще пробвам твоя метод и ще ти кажа дали е проработило. AMD Athlon II Dual-Core M320 2.1GHz3GB DDR2 800MHz320GB, 5400 об./мин., SATAATI-AMD Mobility Radeon HD 4570 с 512MB DDR3 собствена памет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TpeBoMaH Публикувано Ноември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Деинсталирай този Microsoft Visual C++ 2012 инсталирай този. Инсталирай и NET Framework . Какви за характеристиките на компютъра ? Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware Free.Стартирайте инсталационния файл и инсталирайте програмата.Уверете се, че са поставени отметки пред Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes'Anti-Malware.Програмата ще изтегли и инсталира автоматично наличните обновявания.Стартирайте програмата.Изберете Perform Quick Scan -> Scan.След края на сканирането, натиснете бутон OKНатиснете бутона Show Results, за да видите резултата от сканирането.Уверете се, че има отметки на всеки ред.Натиснете бутона Remove Selected.Програмата може да иска рестартиране. Ако поиска съгласи се и рестартирайВ Notepad ще бъде отворен лог -файл. Моля, прикачете файла към следващия коментар. Проблемът се оправи! Благодаря ти много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост