Jump to content

Премахване на лента

batetoo2

Препоръчан пост

Може също, като натисне със десен бутон на моят компютар=>свойства=>разширени=>производителност, бутона настройки.Маха се отметката пред: Използване на обикновенни задачи в папки.
Сподели другаде

• Меню Tools -> Folder Options -> Таб General.
  • Маркирайте радио-бутона, намиращ се пред Windows classic folders.
  • Запаметете промените.

Е не така де! Подведохте ни. Ето аз се изпотих да търся и на единия и на другия методите. След което констатирах, че продължавате да използвате стари, грохнали и опушени, одърляни от работа щайги на прага на своята нещастна кончина. Изумен съм, че използвате XP на фона на съвременните програми и хардуерен прогрес. И скоро ще дойде времето, когато всичко това ще задмине компютрите ви без да ви остави някакъв шанс за доизхабяване на тези антики от времето на Windows 95. :haha:

Ето къде някой е заместил мен да не правя снимка на липсата.

http://www.sevenforums.com/attachments/general-discussion/90308d1281352784-show-path-folderoptions2.jpg

Между другото при опитите ми се наложи да пробвам без някаква чужда помощ опцията "Показвай целия път в заглавната лента (само за папките в класически стил)" - честно, това прави кожата на Windows 7 в изключително отвратителен дървен вид, който крие риск за хората със слаби нерви да повърнат където не трябва. :)

Сподели другаде

Е не така де! Подведохте ни. Ето аз се изпотих да търся и на единия и на другия методите. След което констатирах, че продължавате да използвате стари, грохнали и опушени, одърляни от работа щайги на прага на своята нещастна кончина. Изумен съм, че използвате XP на фона на съвременните програми и хардуерен прогрес. И скоро ще дойде времето, когато всичко това ще задмине компютрите ви без да ви остави някакъв шанс за доизхабяване на тези антики от времето на Windows 95.

Подвел съм Ви с какво? Потребителят пита точно за операционна система Windows XP. Това, че Вие се чувствате длъжни да оспамите темата и да коригирате горепосочените мнения, въпреки, че нямате база на която да го правите, не е наш проблем.

Използвам Windows 7 Ultimate, така че констатацията Ви е напълно погрешна.

Сподели другаде

Е не така де! Подведохте ни. Ето аз се изпотих да търся и на единия и на другия методите. След което констатирах, че продължавате да използвате стари, грохнали и опушени, одърляни от работа щайги на прага на своята нещастна кончина. Изумен съм, че използвате XP на фона на съвременните програми и хардуерен прогрес. И скоро ще дойде времето, когато всичко това ще задмине компютрите ви без да ви остави някакъв шанс за доизхабяване на тези антики от времето на Windows 95. :haha:

http://www.sevenforums.com/attachments/general-discussion/90308d1281352784-show-path-folderoptions2.jpg

Между другото при опитите ми се наложи да пробвам без някаква чужда помощ опцията "Показвай целия път в заглавната лента (само за папките в класически стил)" - честно, това прави кожата на Windows 7 в изключително отвратителен дървен вид, който крие риск за хората със слаби нерви да повърнат където не трябва. :)

Ще пренебрегна високопарния тон за момента и ще попитам какво общо има това, което написа, с въпроса на потребителя.

Сподели другаде

..... какво общо има това, което написа, с въпроса на потребителя.

Ами погледнах моята си лента в Windows 7 и аз също се излъгах да правя опит за премахване. Обаче това няма успех. Последваха опити, лутане из инструменти, менюта, сърфиране из гугъл, който за моя изненада даде абсолютно оскъдни никакви резултати за "Windows classic folders" и "Windows 7". В крайна сметка се оказва, че това за Майкрософт е отживелица, на която потребителите няма да се радват за дълго. Кой да допусне???? Съжалявам и извинете ако някой се е обидил.

Сподели другаде

Аз за мое оправдание ще кажа: Със Windows7 съм . Имам инсталирана виртуална машина. На тази машина съм си сложил едно ХР. На него тествах отговора, който съм дал.

Сега да питам Zig Zag: Мислиш ли че съм със много стара щайга.

Сподели другаде

Човек защо първо не погледнеш характеристиките на този компютър и после да ми говориш да си слагам Windows 7 или може би даже 8 !?!
Сподели другаде