batetoo2 Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Как мога да премахна тази лента ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Изпълнете следното:Меню Tools -> Folder Options -> Таб General.Маркирайте радио-бутона, намиращ се пред Windows classic folders.Запаметете промените. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Може също, като натисне със десен бутон на моят компютар=>свойства=>разширени=>производителност, бутона настройки.Маха се отметката пред: Използване на обикновенни задачи в папки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Ноември 19, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Меню Tools -> Folder Options -> Таб General.Маркирайте радио-бутона, намиращ се пред Windows classic folders.Запаметете промените. Е не така де! Подведохте ни. Ето аз се изпотих да търся и на единия и на другия методите. След което констатирах, че продължавате да използвате стари, грохнали и опушени, одърляни от работа щайги на прага на своята нещастна кончина. Изумен съм, че използвате XP на фона на съвременните програми и хардуерен прогрес. И скоро ще дойде времето, когато всичко това ще задмине компютрите ви без да ви остави някакъв шанс за доизхабяване на тези антики от времето на Windows 95. Ето къде някой е заместил мен да не правя снимка на липсата. http://www.sevenforums.com/attachments/general-discussion/90308d1281352784-show-path-folderoptions2.jpg Между другото при опитите ми се наложи да пробвам без някаква чужда помощ опцията "Показвай целия път в заглавната лента (само за папките в класически стил)" - честно, това прави кожата на Windows 7 в изключително отвратителен дървен вид, който крие риск за хората със слаби нерви да повърнат където не трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Е не така де! Подведохте ни. Ето аз се изпотих да търся и на единия и на другия методите. След което констатирах, че продължавате да използвате стари, грохнали и опушени, одърляни от работа щайги на прага на своята нещастна кончина. Изумен съм, че използвате XP на фона на съвременните програми и хардуерен прогрес. И скоро ще дойде времето, когато всичко това ще задмине компютрите ви без да ви остави някакъв шанс за доизхабяване на тези антики от времето на Windows 95. Подвел съм Ви с какво? Потребителят пита точно за операционна система Windows XP. Това, че Вие се чувствате длъжни да оспамите темата и да коригирате горепосочените мнения, въпреки, че нямате база на която да го правите, не е наш проблем. Използвам Windows 7 Ultimate, така че констатацията Ви е напълно погрешна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Е не така де! Подведохте ни. Ето аз се изпотих да търся и на единия и на другия методите. След което констатирах, че продължавате да използвате стари, грохнали и опушени, одърляни от работа щайги на прага на своята нещастна кончина. Изумен съм, че използвате XP на фона на съвременните програми и хардуерен прогрес. И скоро ще дойде времето, когато всичко това ще задмине компютрите ви без да ви остави някакъв шанс за доизхабяване на тези антики от времето на Windows 95. Ето къде някой е заместил мен да не правя снимка на липсата. http://www.sevenforums.com/attachments/general-discussion/90308d1281352784-show-path-folderoptions2.jpg Между другото при опитите ми се наложи да пробвам без някаква чужда помощ опцията "Показвай целия път в заглавната лента (само за папките в класически стил)" - честно, това прави кожата на Windows 7 в изключително отвратителен дървен вид, който крие риск за хората със слаби нерви да повърнат където не трябва. Ще пренебрегна високопарния тон за момента и ще попитам какво общо има това, което написа, с въпроса на потребителя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 ..... какво общо има това, което написа, с въпроса на потребителя. Ами погледнах моята си лента в Windows 7 и аз също се излъгах да правя опит за премахване. Обаче това няма успех. Последваха опити, лутане из инструменти, менюта, сърфиране из гугъл, който за моя изненада даде абсолютно оскъдни никакви резултати за "Windows classic folders" и "Windows 7". В крайна сметка се оказва, че това за Майкрософт е отживелица, на която потребителите няма да се радват за дълго. Кой да допусне???? Съжалявам и извинете ако някой се е обидил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Ноември 20, 2012 Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Аз за мое оправдание ще кажа: Със Windows7 съм . Имам инсталирана виртуална машина. На тази машина съм си сложил едно ХР. На него тествах отговора, който съм дал.Сега да питам Zig Zag: Мислиш ли че съм със много стара щайга. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Ноември 26, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2012 Е не така де! Подведохте ни. Ето аз се изпотих да търся и на единия и на другия методите. След което констатирах, че продължавате да използвате стари, грохнали и опушени, одърляни от работа щайги на прага на своята нещастна кончина. Изумен съм, че използвате XP на фона на съвременните програми и хардуерен прогрес. И скоро ще дойде времето, когато всичко това ще задмине компютрите ви без да ви остави някакъв шанс за доизхабяване на тези антики от времето на Windows 95. Ето къде някой е заместил мен да не правя снимка на липсата. http://www.sevenforums.com/attachments/general-discussion/90308d1281352784-show-path-folderoptions2.jpg Между другото при опитите ми се наложи да пробвам без някаква чужда помощ опцията "Показвай целия път в заглавната лента (само за папките в класически стил)" - честно, това прави кожата на Windows 7 в изключително отвратителен дървен вид, който крие риск за хората със слаби нерви да повърнат където не трябва. Човек защо първо не погледнеш характеристиките на този компютър и после да ми говориш да си слагам Windows 7 или може би даже 8 !?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост