Lyuboslav Apostolov Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Здаревйте на всички. Преди 2 дена си взех лаптоп и му сложих windows 7 (64) и от вчера ме съсипва с това "internet explorer has stopped working", от там започна и "windows explorer has stopped working". И изчезват иконите по екрана, изчезва стартменюто и т.н., давам му "close the program" или "restart the program" (което ми излезе), ама ми излиза наново същото.. Като отворя task maneger-a и на него ми пише, че е спрял да работи?! Моля, помогнете, защотото откачам.. П.п. - Internet Explorer не ползвам откакто си свалих chorm-a... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Надявам се не си инсталирал някоя кретенска самоделка. Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Filter Options... -> постави отметка на Hide Microsoft entries -> OK;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат);5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):- при публикуване на коментар кликни бутон Повече опции;- долу в секция "Прикрепяне на файлове" посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;- накрая кликни Добавяне в мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyuboslav Apostolov Публикувано Ноември 18, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Eто го..123.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Натисни клавиш Windows+R, в полето напиши eventvwr и кликни OK. Кликни два пъти върху Windows Logs. Кликни с десния бутон върху Application -> Save All Events As... -> запази го на удобно място с удобно име. Архивирай го с програма по желание и го прикачи към следващия си коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyuboslav Apostolov Публикувано Ноември 18, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 ...456.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Изглежда, че F-Secure сякаш създава някои проблеми като цяло. Актуална версия ли е? Би ли пробвал да я деинсталираш временно, за да видиш дали проблемът ще остане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост