multifish Публикувано Ноември 15, 2012 Report Share Публикувано Ноември 15, 2012 Здравейте, имам проблем с KM Player и той е следния: Субтитрите ми са йероглифи, кирилизиран ми е Windows-a след като си го преинсталирах (Windows XP), също и на другия ми компютър с Windows 7 е така. Извинявам се ако има друга такава тема, но едва преди минути видях сайта ви и незнаех точно къде да търся (впоследствие разбрах къде). Пробвах и от Regiondl Language но пак не стана, не съм запознат с km player-a, и незнам как да правя настройки оттам (засега). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2012 Report Share Публикувано Ноември 15, 2012 Как точно е "кирилизиран"? Ако е с FlexType, това не е кирилизация. Кои точно регионални настройки си променял, защото са важна настройката за езика за не-Unicode програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
multifish Публикувано Ноември 15, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2012 Regionаl and Language Options > Regionаl Options и го сложих на Bulgarian, така ме посъветваха, но не се получи. А за кирилизацията използвах кирилизатор, който намерих случайно в интернет, инсталирах го и си го оправих но безсмисъл явно... Тези неща ме посъветваха от друг форум, който няма да споменавам, от там обаче ми дадоха само това и ме зарязаха, може аз да не правя нещо като хората, не съм много на Ти с тия работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2012 Report Share Публикувано Ноември 15, 2012 Пак да попитам кой е този кирилизатор. Кажи име. В зависимост от това какъв е, ще се процедира леко различно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
multifish Публикувано Ноември 15, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2012 След дълга проверка разбрах, на Г. Атанасов е, като търсих кирилизатор ми излезе трети и ми се видя добър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2012 Report Share Публикувано Ноември 15, 2012 Генади Атанасов (още известен като Инжинера или Injinera) има различни нещица на тема кирилизация. Предполагам обаче, че става въпрос за фонетичната подредба. Ако е така, значи всичко е наред.В такъв случай...За Windows XP: отвори контролния панел и после регионалните настройки, там иди на подпрозорец Advanced, от падащото меню избери Bulgarian и потвърди с OK. Би трябвало да ти се изведе следното съобщение, на което кликни Yes:http://i.imgur.com/gkQzP.png За Windows 7: отвори контролния панел -> Change keyboard or other input methods -> Administrative -> Change system locale... -> избери Bulgarian (Bulgaria) -> OK -> Restart now. Можеш да погледнеш и тази тема за повече информация относно регионалните настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост