simeto74 Публикувано Ноември 13, 2012 Report Share Публикувано Ноември 13, 2012 Здравейте,имам файл от запис на охранителна камера който е в mp4 формат и не мога да го отворя с никоя програма.Опитах се да да го преименувам,да го конвертирам в друг формат но , не става.По малко от 7мб е.На камерата за запис се вижда но не мога да го отворя на кюнеца.Ако става въпрос за марката на записващото устройство или нещо друго ще мога да разбера утре.Моля, дайте идеи, защото ми е важно.Благодаря....или как да се свали запис от охранителна камера на диск или флаш памет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 13, 2012 Report Share Публикувано Ноември 13, 2012 И с какви плеъри си се опитвал да го възпроизведеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Ноември 13, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 13, 2012 kmp и уиндоус плеар.Записът ми го направи човекът на флашка при който се намира записвачката от камерите(на входа)та той ми каза че не можел също да го отвори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 13, 2012 Report Share Публикувано Ноември 13, 2012 Ами, можеш да пробваш с VLC Media Player. Ако той не отвори файла, значи може да се сметне, че самият файл е повреден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Ноември 13, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 13, 2012 Явно. Не става.Е, мерси все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост