Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!

Близо половин година ползвам програмата.

Искам да попитам нещо, което не разбирам.

Какво представлява този Burrrn Cue File ?

Понякога след запис проверявам папката със записаните песни на компютъра и когато видя, че се е появила икона ,която представлява лист и в нея символа на програмата, вече знам ,че записания диск няма да бъде възпроизведен на музикалната уредба.

Изписана е песента, под нея Burrrn Cue File , а след това 4 кб. Това е на компютъра , в папката с песни, не на диска.

CUE файлът е общо взето файл с инструкции кои файлове и как да се запишат. Нищо повече. Много приложения го използват. Няма причина или логика да стигаш до извода, че даден диск няма да се възпроизвежда някъде, ако в папката с аудио файловете има CUE файл. Този файл трябва да е доказателство, че е направен опит да се запишат някакви файлове на диск. Това е. Дали опитът е бил успешен, кои файлове са записани и дали всичко ще е наред са все неща, които нямат нищо общо със самия CUE файл.

W 20:19:26 Drive D:\ (FAT32) does not support single files > 4 GB in size.

Това не разбирам в каква връзка го споменаваш.

Сподели другаде

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Дали опитът е бил успешен, кои файлове са записани и дали всичко ще е наред са все неща, които нямат нищо общо със самия CUE файл.

Точно това исках да знам и благодаря, че отговори.

Изводът го правя защото вече два пъти наистина уредбата не възпроизведе дискове ,при които след запис в папката се появяват тези файлове и не знаех дали има връзка. Записвам винаги на 12 скорост.

Да допълня, че понякога , когато тегля музика в Нета ползвам конввертор -видео към mp3.

W 20:19:26 Drive D:\ (FAT32) does not support single files > 4 GB in size.

Това не разбирам в каква връзка го споменаваш.

Преинсталирах си програмата и за първи път ми се отвори прозорец, в който даденият текст беше с червена удивителна.

И като съм почнала ....... опитах да изтегля бг превода,но не мога да го разархивирам. Не ми е голям проблем защото вече изучих програмката и записах и видеофайлове върху двд.

Сподели другаде

Изводът го правя защото вече два пъти наистина уредбата не възпроизведе дискове ,при които след запис в папката се появяват тези файлове и не знаех дали има връзка. Записвам винаги на 12 скорост.

Не става ясно дали носителите изобщо не се разпознават или се разпознават и се виждат песните, но няма звук. Ако носителят не се разпознава изобщо, това може да се дължи на различни неща: може оптиката на аудио системата да е замърсена; може носителите, които използваш, да са калпави, което да води до по-лош запис и/или аудио системата да не ги "харесва".

Да допълня, че понякога , когато тегля музика в Нета ползвам конввертор -видео към mp3.

Не виждам какво общо има това.

Преинсталирах си програмата и за първи път ми се отвори прозорец, в който даденият текст беше с червена удивителна.

Това е предупреждение за файловата система, че не поддържа файлове по-големи от 4GB. Т.е. да го имаш предвид това ограничение, ако възнамеряваш да съхраняваш там големи файлове (да речем решиш да създадеш ISO образ на някой DVD носител).

И като съм почнала ....... опитах да изтегля бг превода,но не мога да го разархивирам. Не ми е голям проблем защото вече изучих програмката и записах и видеофайлове върху двд.

Какво значи "не мога да го разархивирам"? Самият архив е повреден? Не може да се разархивира файла в него? Не можеш после да го копираш в нужната папка?

Сподели другаде