Jump to content

Browser Configuration Utility

Препоръчан пост

Здравейте драги съфорумци. Миналия ден ми се наложи да си преинсталирам компютъра.Сложих си оригиналните драйвери от диска с него. Дъното е GIGABYTE M68MT-S2P.Когато инсталирах драйверите дадох "EXPRESS INSTALL".След инсталацията имам инсталирана програма "browser configuration utility",която преди това(при закупуването му и инсталирането от компютърния спец в магазина) я нямаше. Може ли да ми кажете относно нея и дали мога да я деинсталирам или е нещо което ми трябва,защото нищо почти не мога да намеря за нея на родния си език.Ако има значение съм с Windows 7 Ultimate 32 bit. с последни актуализации.

Благодаря предварително!

Сподели другаде

Browser Configuration Utillity e софтуер, който пренасочва търсенията от стандартния search engine към third-party такъв, в зависимост от Вашия език. Т.е. когато въведете дадена дума в адресното поле на Internet Explorer, търсенето ще бъде извършено от съответния search engine. Можете спокойно да премахнете софтуера от Вашата система, като най-вероятно ще можете да видите неговата инсталация в Control Panel, раздел Programs and Features.
Сподели другаде

Благодаря ти за светкавичния отговор.Тогава ще я премахна.Мисълта ми беше да не би да е някакъв софтуер,който при премахването ще навреди на работата на компютъра,а то може да се окаже,че може и да се поускори :dance:
Сподели другаде