VESA Публикувано Ноември 9, 2012 Report Share Публикувано Ноември 9, 2012 Извинете за може би "глупавия" въпрос , но нямам кого да попитам.Още повече съм на 61 г и съм много на ВИЕ с английския език. Имам лаптоп ASUS X59GL series . Наложи се преинсталиране на УИНДОЛС и в момента съм с УИНДОЛС 7 и уж за мое улеснение - на български . Изведнъж микрофона ми спря да действа - от тази вечер. Ползвам скайп за връзка с мой близък и той не ме чува.Помогнете ми да се справя . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 10, 2012 Report Share Публикувано Ноември 10, 2012 Проверете настройките на Skype - в раздела за звука има плъзгач за силата на микрофона и една отметка, която е добре да е изключена (за да си настроите плъзгача).Проверете в Контролния панел на Windows звуковите устройства - там обикновено също има управление на силата на звука на микрофона. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 10, 2012 Report Share Публикувано Ноември 10, 2012 Потенциално полезна тема може да е тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост