Max Fight Публикувано Ноември 7, 2012 Report Share Публикувано Ноември 7, 2012 Проблемът е следния,горната половина на монитора ми е дава по-светло а долната по тъмно.Рестартирах самите настройки на монитора,но никаква промяна,същo така пробвах с друг кабел,но проблема си остана.Моля помогнете защото е доста дразнещо.. Мониторът ми е BENQ q22w6 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2012 Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Струва ми се като дефект на самия монитор, което би било за сервиз. За всеки случай обаче ще е добре да се тества мониторът на друг компютър или да се тества друг монитор на този компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 8, 2012 Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Направете снимка на работния плот и я прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Max Fight Публикувано Ноември 8, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 вище тук колко е по светло от колкото тук - Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2012 Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Не виждам никаква разлика. Проблемът най-вероятно е в самия монитор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост