Toni_Kazi4ane Публикувано Ноември 7, 2012 Report Share Публикувано Ноември 7, 2012 Здравейте. За първи път се сблъсквам с проблем който не мога да реша. Дори носих компютъра в един сервиз и ми го върнаха с не-решен проблем. Проблема е следния, от скоро почна да ми гасне компютъра по време на работа и все по малко време изкарваше в процес на работа. Пастата на процесора беше станала на нищо и сложих нова. Но не се оправи. Пак като го пуснех и тамън да зареди Windows и угасне. При пре-инсталация отново същото, вече след като съм въвел ключа на Windows-а и различно, когато му падне си гаснеше. Накрая ми хрумна да пусна духалката срещу него (от ляво, срещу платките при свален капак) и компютъра тръгна. Работи си! И като спра печката известно време и угасне. Явно изстива, но какво? Съвети, някой да е чувал за подобен проблем и евентуалното му решение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Ноември 7, 2012 Report Share Публикувано Ноември 7, 2012 Лоши контакти, студени спойки и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Toni_Kazi4ane Публикувано Ноември 14, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2012 Проблема е решен. Надути кондензатори! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост