krasran Публикувано Ноември 6, 2012 Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Преди време се опитах да изтрия четири файла от директория G:\ на личния ми компютър,оказа се че като се опитам да ги изтрия по стандартния начин с десен бутон-Delete,ми дава съобщение за грешка-"файлът не може да се изтрие-няма достъп".Използвах една програма за изтриване на файлове в подобни случай-Unlocker,с коята все пак изтрих тези файлове,като първо отидоха в кошчето,а след това от там ги изтрих по обичайния начин с Empty the Recycle Bin.На следващия ден като стартирах компютъра и се появиха иконите на десктопа видях че иконата на Recycle Bin показва,че в него има неизтрити файлове/с жълта папка в горния му край/,отворих Recycle Bin,оказа се че в него няма нищо,няма останали файлове.Направих опит пак с опцията Empty the Recycle Bin,при което ми излезе съобщение "Error Deleting File or Folder" което съм показал в прикачения файл към това писмо,с описание че не може да се изтрие папка Dg7 и достъпа е отказан.Под Safe Mode влязох в папка RECYCLER във всяка директория/C,D,F,G/,в първите три нямаше нищо,само в директория G:\ в папка RECYCLER имаше четири папки за изтриване,изтрих ги,но след рестартиране на компютъра иконата на кошчето на десктопа пак беше с жълтата папка отгоре/все едно че има нещо в кошчето/,като го отворих вътре нямаше нищо.Когато проверих отново папка RECYCLER в директория G:\ се оказа че вътре са отново четирите вече изтрити папки. Под Safe Mode проверих за вируси/при спрян интернет/ с една антивирусна Malwarebytes,намери ми един,който го деактивирах и премахнах.Като че ли със зареждане на системата нещо зарежда и тази подвеждаща информация и иконата на кошчето на десктопа показва че в него все още има нещо.Ще съм благодарен ако някой помогне как могат да се изтрият тези четири папки от RECYCLER на дир. G:\? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2012 Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Кликни с десния бутон върху някоя от проблемните папки -> Properties -> Security. Направи снимка и я публикувай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост