AlexandarManuilov Публикувано Ноември 6, 2012 Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Здравейте! Появи ми се един проблем на лаптопа който много ме дразни. Значи както си слушам музика и преди като слагах слушалките музиката от лаптопа спираше и звучеше на слушалките, а сега не спира и звучи и на колонките на лаптопа и на слушалките ?! С Windows 7 съм А аудио картата ми е Realtek AC97 Audio. Пробвах абсулютно всичко от настройките, също така пробвах и с други слушалки, но пак е същото :( ... Ще съм много благодарен ако някой да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Ноември 6, 2012 Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Сигурно буксата ,където влизат изводите на слушалките не прави хубав контакт . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
AlexandarManuilov Публикувано Ноември 6, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Първоначално и аз си помислих така, но пробвах и с други слушалки и пак е същото. Мисля, че е в хардуера .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 6, 2012 Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Не става въпрос за конектора на слушалките, а за жака на лаптопа. Той може да не прави добър контакт. Не е рядко явление. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
AlexandarManuilov Публикувано Ноември 6, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Ясно. А в такъв случай какво трябва на правя ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2012 Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Като за начало можеш да опиташ да завъртиш конектора на слушалките, което може да даде желания резултат. Ако не стане, ще се наложи намеса на сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
AlexandarManuilov Публикувано Ноември 8, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Ами пробвах много начини, но нямаше желания резултат. Ще отида в сервиз Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост