boyo76 Публикувано Ноември 5, 2012 Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 Здравейте!Имам следното питане.Значи инсталирам Windows 7 Enterprise X86.Инсталирам драйверите, Ms Office и Ms Silverlight след което връзвам към мрежата и пускам Check for updates.В началото всичко си върви нормално, тегли си, давам му да инсталира и recommend и optional, но когато приключи показва грешка, в смисъл червен прозорец накрая в който пише, че брой ъпдейти Failed Windows Update.Въпроса ми е, кои точно ъпдейти трябва да се инсталират и нормално ли е след като Windows сам си ги намира да не може да ги инсталира след това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 5, 2012 Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 Всички актуализации в секция Recommended са важни (Windows Malicious Software Removal Tool). Актуализациите в секция Optional са по избор. По принцип не би трябвало да има провалени инсталации, но понякога се случва. Кои точно актуализации не са се инсталирали успешно? Опитвал ли си да ги инсталираш отново? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasettoo Публикувано Ноември 5, 2012 Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 Опитай един по един да инсталираш проблемните ъпдейти - понякога имат зависимости с по-стари ъпдейти, които объркват инсталацията. Друг вариант е да искат рестартиране и след това инсталиране на останалите ъпдейти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Ноември 5, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 KB2703157; KB976422; KB2732059 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 6, 2012 Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Не отговори дали си опитвал да ги инсталираш отново? Ако не си, опитай. Ако си, тогава забрани временно защитния софтуер, който ползваш, и опитай да ги инсталираш отново. За всеки случай опитай след рестарт на системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост