altito Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Здравейте, незнам дали мястото на тази тема е тук, но имам следния проблем:Деинсталирам напримерно фифа 2010 (примерно),но място на диска не ми се освобождава.Преди това съм изтрил папката на програмата. Много ви моля помогнете ми със всички програми е така и не ми остана място вече :|Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Нещо не мога да схвана .Първо триеш папката и после деинсталираш. Нещо не деинсталираш правилно .Пусни един Disk Cleanup ,да видим ще се освободи ли място . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Каква е операционната система? Кои точно папки изтриваш? Как деинсталираш приложенията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
altito Публикувано Ноември 4, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Ами на Win 7 съм. Трия например на фифа инсталационната папка и тази която съм изтеглил и след това деинсталирам от контролния панел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Какво разбираш под инсталационна папка: папката, в която се намира инсталацията или папката с готовата/вече инсталираната игра? Ако имаш предвид първото, тогава каква е тази изтеглена папка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
altito Публикувано Ноември 4, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Абе да ви го кажа по друг начин.Значи на D-то имам общо 180гб.От тях само 30 са свободни.А папките вътре в D-то са около 15-20 гб. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 След като не ти се обяснява подробно, мога да повторя съвета от по-горе: да пуснеш DIsk Cleanup. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
altito Публикувано Ноември 4, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Ами под инсталационна папка имма предвид папката с инсталираната игра, а в тази изтеглена папка се намира исталацията за играта. За това disk Cleanup,опитах и с него но пак не става :@ Вече започва да ме дразни :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Значи не триеш нищо преди деинсталация,отиваш в Контрол Панел, от там деинсталираш и после вече ако е останало нещо в Program files го изтриваш ръчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
altito Публикувано Ноември 5, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 А ако вече съм изтрил нещо първо ръчно,а после от Контролния панел?Въпроса ми е как да си върна паметта която ми липсва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 5, 2012 Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 На няколко пъти Ви беше предложено да обясните проблема си по-подробно с цел по-лесно усвояване на информацията от страна на другите потребители. Може да приложите и снимков материал, който ясно илюстрира въпросния проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
altito Публикувано Ноември 5, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 Ох ами значи проблема ми е паметта.Преди време бях изтеглил фифа.Тя беше 5 или 6 гб не съм сигурен.След като ми омразна я изтрих със shift+delete.Направих това не само със фифата а със всички игри.И тука от 2-3 дена забелязвам че паметта на D-то е много малко.От 180гб имам 30гб свободни.След като прегледах папките в д-то, установих че са около 20-25гб.Сетих се че като деинсталирам програмите от контрлония панел може да се освободи мястото.Направих го.Нямаше никакъв резултат.Пусках най-различни програми за почистване но нищо не се промени.Искам да си върна паметта,но незнам как :s Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 5, 2012 Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 Първата ти грешка е, че си трил директно с Shift+Delete. Покажи тогава скритите папки и провери дали някоя от тях няма да заема доста пространство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 5, 2012 Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 Изтеглете Xinorbis.Запазете файла на Вашия декстоп.Стартирайте инсталационния файл и инсталирайте софтуера.Стартирайте програмата.В лявата част на програмния прозорец изберете Scan a drive or folder.Изберете въпросния дял и натиснете бутон Scan.След края на сканирането изберете меню File -> Save reports.В новопоявилия се прозорец маркирайте checkbox-а, намиращ се пред Text Report.Задайте произволно име на файла и изберете директория, където да го съхраните.Моля, прикачете този файл към следващия Ви коментар. ***Колегата ме е изпреварил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
altito Публикувано Ноември 5, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 5, 2012 Ами изтеглих го това и няма скрити папки.Даже големината на папките е била 12гб :( Между другото не съм теглил нищо и паметта намалява.Вчера имах 30 гб,а днес 23..Възможно ли е да е вирус :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост