Jump to content

Деинсталиране на програми...

Препоръчан пост

Здравейте, незнам дали мястото на тази тема е тук, но имам следния проблем:

Деинсталирам напримерно фифа 2010 (примерно),но място на диска не ми се освобождава.Преди това съм изтрил папката на програмата. Много ви моля помогнете ми със всички програми е така и не ми остана място вече :|

Мерси предварително :)

Сподели другаде

Нещо не мога да схвана .Първо триеш папката и после деинсталираш. Нещо не деинсталираш правилно .Пусни един Disk Cleanup ,да видим ще се освободи ли място .
Сподели другаде

Какво разбираш под инсталационна папка: папката, в която се намира инсталацията или папката с готовата/вече инсталираната игра? Ако имаш предвид първото, тогава каква е тази изтеглена папка?
Сподели другаде

Ами под инсталационна папка имма предвид папката с инсталираната игра, а в тази изтеглена папка се намира исталацията за играта.

За това disk Cleanup,опитах и с него но пак не става :@ Вече започва да ме дразни :(

Сподели другаде

Значи не триеш нищо преди деинсталация,отиваш в Контрол Панел, от там деинсталираш и после вече ако е останало нещо в Program files го изтриваш ръчно.
Сподели другаде

На няколко пъти Ви беше предложено да обясните проблема си по-подробно с цел по-лесно усвояване на информацията от страна на другите потребители. Може да приложите и снимков материал, който ясно илюстрира въпросния проблем.
Сподели другаде

Ох ами значи проблема ми е паметта.Преди време бях изтеглил фифа.Тя беше 5 или 6 гб не съм сигурен.След като ми омразна я изтрих със shift+delete.Направих това не само със фифата а със всички игри.И тука от 2-3 дена забелязвам че паметта на D-то е много малко.От 180гб имам 30гб свободни.След като прегледах папките в д-то, установих че са около 20-25гб.Сетих се че като деинсталирам програмите от контрлония панел може да се освободи мястото.Направих го.Нямаше никакъв резултат.Пусках най-различни програми за почистване но нищо не се промени.Искам да си върна паметта,но незнам как :s
Сподели другаде

Изтеглете Xinorbis.

• Запазете файла на Вашия декстоп.
  • Стартирайте инсталационния файл и инсталирайте софтуера.
  • Стартирайте програмата.
  • В лявата част на програмния прозорец изберете Scan a drive or folder.
  • Изберете въпросния дял и натиснете бутон Scan.
  • След края на сканирането изберете меню File -> Save reports.
  • В новопоявилия се прозорец маркирайте checkbox-а, намиращ се пред Text Report.
  • Задайте произволно име на файла и изберете директория, където да го съхраните.

Моля, прикачете този файл към следващия Ви коментар.

Колегата ме е изпреварил.

Сподели другаде

Ами изтеглих го това и няма скрити папки.Даже големината на папките е била 12гб :(

Между другото не съм теглил нищо и паметта намалява.Вчера имах 30 гб,а днес 23..Възможно ли е да е вирус :?

Сподели другаде