popres Публикувано Ноември 1, 2012 Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Здравейте реших да си преинсталирам лаптопа със Windows XP обаче ми казаха че ми трябва бутващ диск за целта. Та мисълта мие как мога да си направа такъв знам че става с програмата Неро но как точно незнам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 1, 2012 Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Вариант 1 Вариант 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 1, 2012 Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Ако ISO образът е стартиращ, е нужно само да се запише и нищо повече. Не е задължително въобще да е точно с Nero. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
popres Публикувано Ноември 1, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Ако ISO образът е стартиращ, е нужно само да се запише и нищо повече. Не е задължително въобще да е точно с Nero.А аз как да разбера дали е стартиращ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Ноември 1, 2012 Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Като го маунтнеш (отвориш) с Daemoon Tools. Ако стартира Windows инсталация - стартиращ е. Или пък не ? И те съветвам да провериш първо дали има драйвери точно за твоя модел лаптоп за Windows XP, защото е много вероятно да има само за Vista/7, ако е по-нов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 1, 2012 Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Като го маунтнеш (отвориш) с Daemoon Tools. Ако стартира Windows инсталация - стартиращ е. Или пък не ?Не. Ако при монтиране на даден образ се стартира автоматично менюто за инсталация на Windows, това доказва, че има autorun/autoplay опция, но не гарантира изобщо, че има boot запис. При зареждане на дадения ISO образ в ImgBurn или IsoBuster трябва да стане ясно дали има boot запис. Евентуално и с други програми ще може да се провери, но за тези съм сигурен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост