Shady08 Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Здравейте!Имам мп3 плеър BeatBox 512 mb. Всичко си работеше супер до вчера, когато реших да му сложа нови песни и когато пуснах плейъра ми даде format error, след това го свързах с компютъра и когато се опитах да пусна песните ми изписа "file is corrupted or unreadable". След това изтрих абсолютно всички песни от плеъра и качих само 1 да пробвам, плейва я без проблем.Проблема е там, че при положение, че мп3ката е празна ми показва, че имам само 24 мб свободна памет... Някаква идея как да се оправя с този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Сканирай я за вируси, и виж какви са скритите файлове в нея, ако има такива... ето един чудесен инструмент за показване и скриване на критите файлове (знам как звучи) с клавишната комбинация Win + H : http://www.howtogeek...HiddenFiles.zip Програмата няма прозорец, а само процес в диспечера на задачите. Може и да я форматираш, като премахнеш опцията "бързо форматиране". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shady08 Публикувано Ноември 1, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Първо много ти благодаря за отговора Иначе пробвах да покажа скритите файлове от Folder options, с тази програма ще стане ли нещо по-различно? Защото когато дам да показва скритите файлове от folder options нищо не се показва. Сканирах и за вируси, нищо няма, а и самата антивирусна показва, че са сканирани нещо от сорта на 20 и няколко мб..Чудех се ако я форматирам има ли някаква опасност да си затрия firmware-a или мястото драстично да намалее? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 1, 2012 Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Чудех се ако я форматирам има ли някаква опасност да си затрия firmware-a или мястото драстично да намалее?Не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Ноември 1, 2012 Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Иначе пробвах да покажа скритите файлове от Folder options, с тази програма ще стане ли нещо по-различно? Абсолютно същото е, но по удобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shady08 Публикувано Ноември 1, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Благодаря ви много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост