psiko Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Искам да питам дали ще ми тръгне Windows 8 без да прави проблеми с програмите, игрите. Дали ще се натоварва процесора, РАМ памета сега съм с Windows 7 и нямам проблеми с него, но искам да минавам към Windows 8. Някой, ако използва или знае всичко за Windows 8 да ми помогне. Информация на моя компютър: Процесор: Intel® Pentium® Dual CPU E2160 @ 1.80GHz, 1795 MHzRAM памет: 2GBТвърдия диск: 500GBГрафична карта: AMD Radeon HD 6450 1GB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Windows 8 трябва да е по-лека от Windows 7. Щом нямаш проблеми с Windows 7, не трябва да имаш никакви проблеми и с Windows 8. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Октомври 31, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Обаче дали ще ми тръгне игрите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Каква би била причината да не тръгват под Windows 8, ако са тръгвали под Windows 7? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Октомври 31, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Играта е стара версия.Става въпрос за "counter strike 1.6" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Ако е написана кадърно, не би трябвало да има проблеми. Windows всъщност има доста добра съвместимост със стари приложения. Не е перфектна разбира се, но доста по-добра отколкото хората си мислят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 От началото на август съм осмицата и за сега каквото съм подкарвал на 7,става и на нея.Имам инсталирани и доста стари игри,вървят като пушка.Ако имаш проблем с подкарването на някоя игра даваш в режим на съвместимост с ХР или 7 и евентуално стартираш като администратор.Ако и тогава не стане,по всяка вероятност става въпрос за липса в библиотеките на някой DLL файл.В повечето случаи ти изписва кой е той.Общо взето не виждам особена разлика при Windows 7 и 8,освен че осмицата ползва по-малко рам памет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост