DAVIDOV Публикувано Октомври 30, 2012 Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Здравейте, имам флаш памет microSD 8GB Kingston която я ползвам за PDA HTC. Миналия ден ми се загубиха всички файлове в картата т.е. като я сложа в четеца за карти а и като погледна за свободното място на картата в телефона виждам, че е заето 1 GB от нея /това са въпросните файлчета/. Има ли начин да си възстановя файловете? Пробвах с Windows-ките инструменти за поправка на файлове и грешки във файловата система но не се появиха. От настройките на Windows пуснах да видя скритите файлове но има една папка Found.000 и в нея 430 файла от типа FILE0000.CHK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 30, 2012 Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Не е трябвало да работиш с устройството след като си установил проблема, но все пак опитай да спасиш информацията с GetDataBack, R-Studio или поне Recuva. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 30, 2012 Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Най-добре е да провериш силата на платената iCare Data Recovery 5.0, тя струва $500. Има я в тракера, но можеш да намериш и на промоция като Pro версия от линка. Пробвай и пиши какво се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Октомври 30, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Пробвах с Recuva предложена от panevdd, безплатна е и ми намери и възстанови снимките което и по-важното в случая. В момента съм пуснал iCare Data Recovery 5.0 и я чакам, че е забила на 3762 проверени сектора и не мърда от там Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Октомври 31, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Оставих да видя какво ще стане с iCare Data Recovery 5.0, сканирането продъллжи 3 часа. Откри доста файлове но повечето невъзстановими. Но в случая снимките които са ми най-важните ги спасих а музиката и софта ще се изтегли наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост