Jump to content

Забравих си паролата на рутера

Препоръчан пост

Имам лаптоп от няколко години и реших да си взема таблет. Добре, взех го и пристигнах вкъщи. Реших да го свържа към рутера си, но за нещастие не си знаех паролата и започнах да налучквам, но безуспешно. Моля помогнете рутера ми е TP-LINK.
Сподели другаде

Съжалявам не разбирам много от тези неща. Баща ми е против рестартирването на рутера, но един приятел ни каза, че можем да влезем в рутера и да си видим паролата. Ако можете помогнете.
Сподели другаде

Има разлика между парола на интернет връзка и парола за достъп до настройките на рутера. Коя от двете пароли сте забравили?

Изисквам точния модел на рутера.

Пример:

TP-LINK TL-WA701ND

Сподели другаде

Влез в сервизното меню на рутера през LAN-а му. Ще видиш паролата за безжичната мрежа в обикновен четим вид в секция Wireless-Wireless Security. Паролата за сервизното меню на рутера по подразбиране е admin, потребител - admin и адрес за достъп 192.168.1.1 или 192.168.0.1
Сподели другаде

Ако си с windows 7 ultimate(bg):

старт/контрол панел/мрежа и интернет/център на мрежи за споделяне/избор на настройки за домашна група и споделяне/преглед или печат на паролата за домашната група.....успех

Сподели другаде