bontaaa Публикувано Октомври 30, 2012 Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Имам лаптоп от няколко години и реших да си взема таблет. Добре, взех го и пристигнах вкъщи. Реших да го свържа към рутера си, но за нещастие не си знаех паролата и започнах да налучквам, но безуспешно. Моля помогнете рутера ми е TP-LINK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 30, 2012 Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Информацията за рутера не е достатъчна. Необходим е точният модел на хардуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bontaaa Публикувано Октомври 30, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Съжалявам не разбирам много от тези неща. Баща ми е против рестартирването на рутера, но един приятел ни каза, че можем да влезем в рутера и да си видим паролата. Ако можете помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 30, 2012 Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Има разлика между парола на интернет връзка и парола за достъп до настройките на рутера. Коя от двете пароли сте забравили? Изисквам точния модел на рутера. Пример: TP-LINK TL-WA701ND Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bontaaa Публикувано Октомври 30, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Паролата на интернет връзка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 30, 2012 Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Влез в сервизното меню на рутера през LAN-а му. Ще видиш паролата за безжичната мрежа в обикновен четим вид в секция Wireless-Wireless Security. Паролата за сервизното меню на рутера по подразбиране е admin, потребител - admin и адрес за достъп 192.168.1.1 или 192.168.0.1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Октомври 30, 2012 Report Share Публикувано Октомври 30, 2012 Ако си с windows 7 ultimate(bg):старт/контрол панел/мрежа и интернет/център на мрежи за споделяне/избор на настройки за домашна група и споделяне/преглед или печат на паролата за домашната група.....успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост