Night_Raven Публикувано Ноември 3, 2012 Report Share Публикувано Ноември 3, 2012 Относно работния плот, опитай просто да си смениш тапета с желания.Колкото до файла от Autoruns, не е задължително да инсталираш архиватор. Windows си има базова поддръжка на ZIP, така че трябва да може да архивира и без допълнителни приложения.За флашките ще ти препоръчам следното: задържаш клавиш Shift, свързваш едната флашка, не пускаш Shift, докато не се появи в My Computer, след което я форматираш, като кликаш с десния бутон върху нея и избираш Форматиране (или както там го превеждат). След това поставяш отметка на Бързо форматиране и го стартираш. След това повтаряш процедурата (със задърженето на Shift и т.н.) и за втората флашка.Да, възможно е инсталираната версия на Windows да не е подходяща, ако е някаква кретенска самоделка, която някой я е "оптимизирал". Ако обаче е чиста, значи проблемът не е в нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Ноември 3, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2012 Форматирах и двете флашки,сега всичко е наред.Незнам дали проблема е в windowsa,но определено с стария работеше без проблем..Аз съм го инсталирала от диск,които ми го е дал приятел,които уж е много запознат с компютърната система.Искам да попитам още нещо,понеже подучух,че някои компютри работят по добре с windows 7,дали да не опитам да го изтегля.Какво ме бихте посъветвали.В предното си мнение съм дала характеристиките на лаптопа.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Работният плот оправи ли се? Windows 7 е по-добра от Windows XP във всяко отношение и работи по-пъргаво, но само ако компютърът е достатъчно мощен, за да може WIndows 7 да се възползва от него. В твоя случай за жалост не е така, така че Windows XP си остава най-удачният вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Ноември 4, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Благодаря,а работния плот се оправи,просто смених тапета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост