coojoe_213 Публикувано Октомври 25, 2012 Report Share Публикувано Октомври 25, 2012 Здравейте. Където щракна ми изкачат най различни реклами, а това определено е гадно. Има ли начин рекламите като тази да се блокират: Във youtube, има ли начин тези реклами да не ми излизат въобще, след 10-тата секунда както до сега: Компютърът ми е с Windows XP, Avast антивирусна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 25, 2012 Report Share Публикувано Октомври 25, 2012 Може да използвате AdBlock. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Октомври 25, 2012 Report Share Публикувано Октомври 25, 2012 Здравейте. Където щракна ми изкачат най различни реклами, а това определено е гадно. Има ли начин рекламите като тази да се блокират: Във youtube, има ли начин тези реклами да не ми излизат въобще, след 10-тата секунда както до сега: Компютърът ми е с Windows XP, Avast антивирусна Има начин , свали и гледай клипчето Видео ръководство за инсталиране и настройване на Adblock Plus за Firefox Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 25, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2012 Момчета благодаря ви. Използвах втория приставката от второто мнение, защото съм с Google Chrome и предполагам, другата нямаше да стане. Направо се родих сега )))\\ EDIT: Току що пробват youtube, там нямам проблеми, но когато вляза в някой торент тракер или в някой сайт ми изкача друга страница. Как мога да не я виждам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Октомври 25, 2012 Report Share Публикувано Октомври 25, 2012 Може би Adblock Plus (Beta) или направо някой Pop-Up blocker: https://chrome.googl...me-ntp-launcher Всъщност настройката за изскачащи прозорци как е настроена ?Постави това chrome://chrome/settings/contentExceptions#popups в адресната лента (наричана по-точно "поле за всичко"/ "Omnibox" в Google Chrome) и от там можеш да блокираш изскачащите прозорци за определен сайт и без добавки, но не работи навсякъде ! Управление на изскачащите прозорци - Помощ за Google Chrome http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=bg&hlrm=en&answer=95472 Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Октомври 25, 2012 Report Share Публикувано Октомври 25, 2012 За Opera: от Extensions (добавки/разширения) - YouTube AdsFree. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 28, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2012 В един руски тракер всеки ден о вднъж ми излиза някаква реклама на някакъв от Фейсбук. Как да го спра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Октомври 28, 2012 Report Share Публикувано Октомври 28, 2012 В един руски тракер всеки ден о вднъж ми излиза някаква реклама на някакъв от Фейсбук. Как да го спра? Гледай този клип Видео ръководство за работа с Adblock Plus и ще разбереш как. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост