FireEagl3 Публикувано Октомври 23, 2012 Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 (Редактиран) Изтеглих си от zamunda един windows, но не знам как да го сложа на диска за да мога да го използвам, ако ми трябва преинсталация или някой файл ? Ако може да ми обясните стъпка по стъпка защото не разбирам много,много от това, но както разбрах е хубаво човек да си има записан windows на диск. Ако има по добър windows от този ще се радвам да ми дадете линк. Благодаря предварително! Редактиран Октомври 23, 2012 от s.feradov Линк към нелегално съдържание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 23, 2012 Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 Според правилата е забранено даването на линкове към пиратско съдържание. А иначе дисковият ISO образ се записва с опцията Burn Image to disk или сходна, варира от програмата, която се използва. Трябва ти и празно CD, за предпочитане от качествена марка като Sony/Verbatim или други подобни. И ако ще теглиш нещо - тегли чиста MSDN версия със SP3 и никакви интегрирани актуализации, скинове, браузери и тем подобни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Октомври 23, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 Не знаек, че е забранено нека някой модератор или администратор да махне линка. А от zamunda ли да го изтегля ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 23, 2012 Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 Да, във въпросния сайт има предложената от TechMaster версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Октомври 23, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 А да ми препоръчате с коя програма да го запиша, защото попаднах случайно един показваше как се записва с тази програма http://softvisia.com/download.php?view.115 и затова хубава ли е тя или друга да използвам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 23, 2012 Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 Всяка програма за запис на дискове може да записва ISO образи. Отделно съществуват и програми, които пък само образи могат да записват. Казано иначе: няма значение коя програма използваш, така че ползвай най-удобната за теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 23, 2012 Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 Eто програмка, която записва ISO образ на CD. Понеже няма други опции и е само за това, няма как да се допусне някаква грешкаBurnCDCC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Октомври 23, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 Eто програмка, която записва ISO образ на CD. Понеже няма други опции и е само за това, няма как да се допусне някаква грешкаBurnCDCC Ееее точно сега записах windows-a с тази програма по горе която показах... Трябва ли да направя още нещо след като съм го записал или мога вече спокойно да си го ползвам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 23, 2012 Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 Трябва ли да направя още нещо след като съм го записалНе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост