Jump to content

Записване на Windows XP!

FireEagl3

Препоръчан пост

Изтеглих си от zamunda един windows, но не знам как да го сложа на диска за да мога да го използвам, ако ми трябва преинсталация или някой файл ? Ако може да ми обясните стъпка по стъпка защото не разбирам много,много от това, но както разбрах е хубаво човек да си има записан windows на диск. Ако има по добър windows от този ще се радвам да ми дадете линк.

Благодаря предварително!

Редактиран от s.feradov
Линк към нелегално съдържание.
Сподели другаде

Според правилата е забранено даването на линкове към пиратско съдържание. А иначе дисковият ISO образ се записва с опцията Burn Image to disk или сходна, варира от програмата, която се използва. Трябва ти и празно CD, за предпочитане от качествена марка като Sony/Verbatim или други подобни. И ако ще теглиш нещо - тегли чиста MSDN версия със SP3 и никакви интегрирани актуализации, скинове, браузери и тем подобни.
Сподели другаде

А да ми препоръчате с коя програма да го запиша, защото попаднах случайно един показваше как се записва с тази програма http://softvisia.com/download.php?view.115 и затова хубава ли е тя или друга да използвам ?
Сподели другаде

Всяка програма за запис на дискове може да записва ISO образи. Отделно съществуват и програми, които пък само образи могат да записват. Казано иначе: няма значение коя програма използваш, така че ползвай най-удобната за теб.
Сподели другаде

Eто програмка, която записва ISO образ на CD. Понеже няма други опции и е само за това, няма как да се допусне някаква грешка

BurnCDCC

Ееее точно сега записах windows-a с тази програма по горе която показах... Трябва ли да направя още нещо след като съм го записал или мога вече спокойно да си го ползвам ?

Сподели другаде