Jump to content

Пълна C директория

kenshiro

Препоръчан пост

Здравейте! Проблемът за който пиша е странен, поне за мен. Деинсталирах една програма и следователно се наложи да рестартирам компютъра. След рестартът веднага забелязах, че в дял ц вместо да се е освободило място, се е напълнил с около 5 гигабайта. Рестартирах многократно, но промяна никаква. ОС е windows 7 32 bit SP1. Нищо не съм качвал или свалял там, за да си го обясна това.
Сподели другаде

Driver genius proffesional деинсталирах, но това съм го правил много пъти и досега не ми е създавало проблеми. Да опитах с и тази опция и ми изчисти около 700 мв. ОС ми е на повече от година. Чудя се дали да не пробвам с Ccleaner, че като гледам доста хора я пропоръчват.
Сподели другаде

Можеш да опиташ, но може и да не помогне. Ако не помогне, ще трябва да се разбере коя точно папка заема пространството. Това може да се постигне чрез ръчни проверки, а можеш и да използваш Xinorbis. Стартирай програмата, избери английски език, кликни Cancel, кликни Scan a drive or folder, в полето въведи C: и кликни Scan. Вляво кликни Quick Reports, кликни Text, запази файла някъде, след което го прикачи към коментара си.
Сподели другаде

CCleaner ми ги освободи тези 5 гб, но интересно защо така се е получило. Реших да сваля и тази програма, но ози линк xnorbis, IE9 ми го засича като unwanted софтуер.
Сподели другаде