finalista Публикувано Октомври 15, 2012 Report Share Публикувано Октомври 15, 2012 Имам лаптоп, на който :1. Windows 7 на E:\ - инсталиран е последен и зарежда неговото boot-menu2. Windows XP на C:\3. Windows XP на D:\ Искам за известно време да ми зарежда направо Windows XP от D:\ Ако е възможно, моля за кратко упътване как, с коя програма .. ? (Ако успея да тръгва направо boot-menu от C:\ (т.е. да елиминирам boot-menu на Win 7), знам как да настроя boot.ini, за да ми зарежда само Windows XP от D:\) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Октомври 16, 2012 Report Share Публикувано Октомври 16, 2012 Нямаш нужда от от 3 уиндоуса и особено от два хп.Моя съвет е остави си само един а другите форматирай локалния диск(за предпочитане е на С. да го оставиш) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2012 Report Share Публикувано Октомври 16, 2012 EasyBCDПрограмата е лесна, така че не би трябвало да ти е нужно упътване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Октомври 16, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2012 EasyBCDПрограмата е лесна, така че не би трябвало да ти е нужно упътване.Благодаря !Получи се, като промених чрез програмата настройките за стартиране и намалих на по 1 секунда изчакването за избор на Операционна система, което прави възможността за избор на друга ОС, освен желаната от мен, минимална .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост