Worst Публикувано Октомври 14, 2012 Report Share Публикувано Октомври 14, 2012 Здравейте,тази вечер установих,че имам доста дразнещ проблем. След като вкл. лаптопа към тв-то посредством HDMI кабел,картината която се появява на тв-то не е на целия екран. Зададената резолюция е 1600х900,която е и максимална. Досега не съм имал никакви проблеми.. мин. седмица ми преинсталираха windowsa и те.. Видеото е вградено Intell,лаптопа е Dell 1749 windows e 7-ca. Пробвах ръчно да разтегна картината от Scarling>Scale full screen,но след като цъкна Apply,настройките не се запазват.Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 15, 2012 Report Share Публикувано Октомври 15, 2012 Драйверът за видео картата актуален ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Октомври 16, 2012 Report Share Публикувано Октомври 16, 2012 Виж настройките на видеокартата . Най-вероятно в момента е в режим на клониране , и затова , тъй като резолюцията на лаптопа е 1600х900 , то и на тв се прехвърля такава . Трябва да зададеш да е в режим на Dual View или Extend . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasettoo Публикувано Октомври 16, 2012 Report Share Публикувано Октомври 16, 2012 Клавиши Windows+P и избираш последното прозорче за външен дисплей. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост