BogAngata Публикувано Октомври 11, 2012 Report Share Публикувано Октомври 11, 2012 Така тъй като съм нов във форума, ще Ви помоля ако съм сбъркал раздел, заглавие или нещо съм оплескал, да ми кажете.Windows 8 Опера 12.02.Прикрепям и снимка на това което ми се показва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 11, 2012 Report Share Публикувано Октомври 11, 2012 Ще те насоча към този коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BogAngata Публикувано Октомври 11, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2012 Ще те насоча към този коментар.Прочетох това преди да се регистрирам, но виж снимката. Проблема ми не е същия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 11, 2012 Report Share Публикувано Октомври 11, 2012 Не става въпрос за същия проблем от темата, a конкретно за коментара. Имаше проблем на глобално ниво (доколкото знам) с Facebook, така че е възможно и при теб проблемът да се дължи на самия сайт, а не на твоя компютър. Затова изчакай малко и пробвай пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BogAngata Публикувано Октомври 11, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2012 Оказа се, че с нито един браузър не мога да отворя сайта.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BogAngata Публикувано Октомври 11, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2012 Оправих се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост