skeptik Публикувано Октомври 13, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Преинсталирах видео драйвърите и нищо .Пробвах само на вградената карта и почна да забива при показването на логото на дъното . След това заби дори в самото дъно ,което още повече ме учуди . Почвам да си мисля да не е нещо от дъното или да не би да има някаква хардуерна съвместимост . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Октомври 13, 2012 Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Ти като пробва само вграденото свали ли допълнителната карта?И беше ли направил настройките във bios,които @Night_Raven беше описал?Аз останах със впечатление,че със вграденото видео всичко е наред!!!Допълнителни неща на PCIeX1 слота има ли закачени,като TV-tuner,LAN и т.н.Опиши цялата конфигурация........Ако не ти е ясно какво правиш МОЛЯ не прави НИЩО Ако си пипал нещо по биоса го върни както е било "AUTO",закачаш допълнителната карта пускаш компютъра и правиш това както е описано! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Октомври 13, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 С вграденото видео като пробвам сменям настройакта в дъното , и кабела го прествам във входа на дъното , тръгва си ,но при втoрия рестарт стана това, което написах в по-горния пост .Пълната конфигурация на машината е :Аsus p8z77-v lx /z77/ 1155CPU i7-2600k /3.4G/8mb /box/lga 1155ram 2 x 8GB DDR3 1600 GEILHDD 1tb HITACHI 7200/SATA2/32mbVideo Sapphire hd7870 ghz edn 2g occase psu CM GX550W APFC Eдно приятелче ми вика ,че е възможно дъното да се нуждае от флаш . В момемта версията е 0610 . В официалния сайт гледах ,че тази версия си поддържа съответния процесор . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Октомври 13, 2012 Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Направи товаИ понеже не стана ясно ATI 7870 премахна ли я от PCI слота,преди да тестваш само вградената? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Октомври 13, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Точка първа от теста напревена два пъти с поставена карта 7870 в слота и кабел свързан към нея - рестарт, монитора изписва "power saving mode" и всичко свършва .Но като премахнах картата и свързах кабела със слота към дъното точка едно от теста направена два пъти- компютъра си тръгва нормално след два последователни рестарта . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Октомври 13, 2012 Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Картата предполагам е сложена във тъмносиния PCI слот и двата Power конектора са свързани.Някакви антививирусни и кои>?Помисли си какво ново си инсталирал преди да се появи проблема>>>> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Октомври 13, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Да в тъмносиния е свързанна и в края има още два конектора ,които също са свързани . Антивирусна имам KIS 2012 . А за софтуер качван нищо особено . Компютърът е нов от скоро . Някаккъв по особен софтуер няма :програмки за чистене (ccleaner revo uninstaler) , gom player . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Октомври 13, 2012 Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Добре,това става ли докато се играят игри?Когато монитора даде черния екран колоните издават ли един много гаден звук(бучене) ????Не искам да да ставам предубеден към Ati........но проблема според мене си е във видеото ..........Някой колега да се сеща как се проверяваха драйвърите за отделните програми дали дават грешка при старт на системата???И това май е като болест на този модел цък За всеки случай един мемтест(само формално).Ако имаш възможност тествай със друга карта.......Ако някой се сеща нещо друго..........Ако се стигне до замяна във сервиза бих заложил на еквивалент на Nvidia(съвет) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Октомври 13, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Еми не нямам възможност за тест с друга карта ако се убедя ,че 100% е в картата ще я занеса .Този мемтест с програм ли се прави ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Ноември 8, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Здравейте ,Нямаше ме за известно време и вчера имах възможност и занесох картата за проверка . Отговориха ми, че си работи нормално. Като я занесох обясних това ,което и тук бях обяснил ,че компютърът не се пуска винаги след рестарт .Замислям се да не е проблема в дъното и попаднах на тази публикация , на 1 и 11 страница се обяснява за подобен проблем линк . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2012 Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Наистина е възможно да е дънната платка. С последната версия на UEFI ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Ноември 8, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Това UEFI не го знам какво е . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2012 Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Общо взето BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Ноември 8, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Версията на BIOS e 0610 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 8, 2012 Report Share Публикувано Ноември 8, 2012 Последната версия е 1404, тя е петата след текущата ти. Пробвай с обновяване на биоса, гледам все пишат за подобряване стабилността на системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост