borislav920 Публикувано Октомври 7, 2012 Report Share Публикувано Октомври 7, 2012 Имам лаптоп ACER 5520, който има следният проблем: Мрежовата ми карта се държи много особено,лаптопа я разпознава като хардуер и инсталира драйверите нормално, но когато свържа мрежовия кабел не ми дава индикация че е включен.По същия начин не светва и лампата на рутера, че е включен мрежови кабел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Октомври 7, 2012 Report Share Публикувано Октомври 7, 2012 Дай снимка от device manager и модела на картатаИма много причини:1.Изключен2.Драйвер3.Изгорял Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borislav920 Публикувано Октомври 7, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 7, 2012 Дай снимка от device manager и модела на картатаИма много причини:1.Изключен2.Драйвер3.ИзгорялДрайверите ги обнових.Ако е изключен как да го включаМодела на мрежовата карта е nforce.Повече подробности не мога да дам, защото лаптопа не е при мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Октомври 7, 2012 Report Share Публикувано Октомври 7, 2012 В този късен час няма как да ти помогна ОСОБЕНО ако ти не ми помагаш:1.ОС-ХП,Виста,7,Линукс2.От кога е проблема(от къде теглиш драйвера за мрежовата карта)3.Имаш ли wi-fi (работи ли)4.Провери в мрежови настройки дали лан картата не е изключена5.Десен бутон на мой компютър-> свойства->device manager->цъкаш бутона до Ф12 (Print Screen)->отваряш paint->даваш постави после сейф и качваш снимката в някой сайт и даваш линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borislav920 Публикувано Октомври 14, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2012 Ето снимак на Device manager http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1350239241e.jpg Операционната система е Widows Vista Ultimate.Изтеглих си една програма Driver Genius и с нея тегля драйверите.Проблема е от момента в който си включих интернет с Wi Fi не приема интернет.Открива мрежата, но работи само в локална мрежа, не влиза в интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 15, 2012 Report Share Публикувано Октомври 15, 2012 Инсталирани ли са всички драйвъри за хардуера на лаптопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост