aleksoft Публикувано Октомври 4, 2012 Report Share Публикувано Октомври 4, 2012 Здравейте, Имам следния проблем, everest не може да засече дънната ми платка и ми я дава като "неизвестна". Според мен просто не съм инсталирал всички драйвери за дънната платка.Това е сайта на модела http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N76VZ/#download бихте ли ми казали от тук какво трябва да изтегля? И за един друг проблем да напиша.Не ми работят функциите с Fn бутона. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 4, 2012 Report Share Публикувано Октомври 4, 2012 Няма значение какви драйвери си инсталирал. Дънната платка трябва да се засича. По-скоро не се засича, защото е по-нова, а ти използваш изоставен продукт. Да, EVEREST Ultimate беше изоставена преди доста време. Нейният наследник е AIDA64 Extreme Edition. За Fn клавишите трябва да инсталираш ATKACPI driver and hotkey-related utilities (намира се в секция "Utilities"). Какво трябва да изтеглиш и инсталираш зависи до известена степен и какво точно използваш, но така като гледам ти трябват следните неща:- всичко от следните секции: Chipset, AUDIO, VGA, LAN, Card Reader, TouchPad, USB;- от секция Utilities ти трябват според мен ATKACPI driver and hotkey-related utilities и WebCam Utility;- от секции Wireless и BlueTooth ти трябва само драйверите за твоите устройства, т.е. ти трябва да имаш едеин безжичен адаптер и един блутуут такъв, така че не ти трябват всичките драйвери;- от секция TV/Radio можеш да си инсталираш драйвера, ако имаш такова устройство и възнамеряваш да го ползваш.Разбира се това е моето виждане. Реално погледнато можеш да не инсталираш някои от гореспоменатите устройства, ако няма да ги ползваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Октомври 4, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2012 Не съм очаквал че в този час, ще има кой да ми обърне внимание.Благодаря ти много след като изтеглих AIDA и инсталирах драйверите които спомена сега всичко е наред! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост