Венцислав Вълков Публикувано Октомври 3, 2012 Report Share Публикувано Октомври 3, 2012 Здравейте. Имам нужда от помощ. Трябва да правя курсова работа (за първи курс) на МS Visual C++ само,че програмата ми прави проблем (или поне си мисля,че е от нея). Когато напиша сорс-кода и го компилирам ми дава,че няма грешка в него а когато се опитам да пусна програмата ми изписва в прозорец :---------------------------Microsoft Visual C++---------------------------C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\kk\Debug\kk.exeThis file does not exist. Do you want to build it?---------------------------Yes No До настройка ли е нещо или....? Моля,дайте съвет. Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Октомври 3, 2012 Report Share Публикувано Октомври 3, 2012 Не е от сорса. Когато натиснеш Yes, какво става? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Венцислав Вълков Публикувано Октомври 4, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2012 Изписва: --------------------Configuration: asas - Win32 Debug--------------------Linking...LINK : fatal error LNK1104: cannot open file "Debug/asas.exe"Error executing link.exe.asas.exe - 1 error(s), 0 warning(s) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Октомври 4, 2012 Report Share Публикувано Октомври 4, 2012 Така или иначе, не се занимавам с Visual Studio, но това, което прочетох, е много разнородно, за да се обедини в едно мнение, за това ти предлагам да потърсиш в Интернет с ключови думи "LINK : fatal error LNK1104: cannot open file". Пробвай дадените решения, с някое от тях би трябвало да стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост