batetoo2 Публикувано Октомври 3, 2012 Report Share Публикувано Октомври 3, 2012 От вчера компютъра ми взе да ми прави проблеми.Както си преписвах един текст от компа (отворен само Wordpad) и изведнъж се чува звука "Сигнал по подразбиране" или иначе казано Windows XP Ding.След малко се оправи и досега не се е повторило (и по-добре).Днес още с зареждането на Windows ми зарежда тази директория.Рестартирах компютъра и пак го направи.Това е папка от Sovi Vegas,която не се е изтрила напълно при деинсталацията (ще ми трябва помощ и за това в другата тема).Та въпросът ми е от какво може да се е получило това нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 3, 2012 Report Share Публикувано Октомври 3, 2012 Изтеглете AutorunsЗапазете файла на Вашия десктоп и го разархивирайте в директория по Ваше желание.Стартирайте програмата.Меню Options -> Filter Options... -> поставете отметка пред Hide Microsoft Entries.Запазете промените.Mеню File -> Refresh.Mеню File -> Save...Запазете файла, архивирайте го чрез софтуер по желание и го прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Октомври 3, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 3, 2012 Ето го и файла AutoRuns.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 3, 2012 Report Share Публикувано Октомври 3, 2012 Стартирайте отново Autoruns и премахнете отметката пред следния обект: http://i.imgur.com/IOD8t.png Рестартирайте система и проверете дали проблемът е налице. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Октомври 3, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 3, 2012 Вече не се показва ! Мерси много,а сега мога ли да изтрия програмата AutoRuns ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Октомври 3, 2012 Report Share Публикувано Октомври 3, 2012 Да. Няма абсолютно никакъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост