yordanp Публикувано Октомври 1, 2012 Report Share Публикувано Октомври 1, 2012 Как мога да наглася автоматично да се кънектвам след зареждане на ОС?Използвам Уиндоус 7, а връзката е PPPOE. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 1, 2012 Report Share Публикувано Октомври 1, 2012 Пробвай по следният начин: Долу във старт менюто, и по точно във търсачката напиши / покажи мрежовите връзки /, Във следвашата страница намери иконата на твоя доставчик, тази на която трябва да кликнеш за да се пусне нета. Кликни със десен бутон и избери свойства. Махни отметкта както е показано:http://prikachi.com/images.php?images/47/5331047l.jpgСлед това хвани иконата и я завлечи във папка стартиране, която е във старт менюто. Пиши дли се е получило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Октомври 1, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2012 Благодаря, получи се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
The Godfather Публикувано Април 9, 2013 Report Share Публикувано Април 9, 2013 Здравейте, имам следмия проблем : компютъра ми беше бавен и преинсталирах ( Windows 7 x64 SP1 BG ). Понеже доставчика ми ползва PPPOE връзка въвеждам име и парола на връзката и т.н. При рестарт излиза прозорец - Комутируема връзка където има отметка да се свързва автоматично. Ето и същносттана проблема: слагам отметката и давам на бутона "свържи се" след което Windows-a се свързва и всичко е ОК, но когато рестартирам комп-а прозореца излиза ( Комутируема връзка ) но няма отметка ! Тогава се налага някой да натисне "свържи се", а преди го нямаше това ( изтривах и създавах връзката няколко пъти така както са изискванията на доставчика). Преинсталирах 3 пъти ( един път със пълен формат на хард-а) заради това, и няма резултат. Работя в сервиз и имам нужда да си ползвам комп-а макар и от разтояние, а ако се ресетне - край. Имате ли идеи от какво може да е и как мога да реша проблема ? Ако се налага пак ще го преинсталирам с по - новата версия ( 2013 ). Имах подозрения за вирус, но колегите от KALDATA ме успокоиха че няма зарази. Ще съм благодарен ако имате идеи какво може да се направи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост