ho0ligan Публикувано Септември 29, 2012 Report Share Публикувано Септември 29, 2012 Здравейте, незнам това дали е правилния раздел, но имам проблем с програмата.Когато запиша видео имам този проблем:http://www.vbox7.com/play:m2e853fd6b . На това видео виждате как отстрани има нещо като "черна рамка", а в средата е видеото.Преди не съм имал такива проблеми, но този се оказва дразнителен.Ако някой знае как мога да го оправя нека да пише.Ще съм много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 29, 2012 Report Share Публикувано Септември 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SBFJI8NiXRw Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 30, 2014 Report Share Публикувано Януари 30, 2014 Привет!Имам проблем с последната версия на програмата. Опитвам се да създам видео клип от снимки, музика и callouts (не се сещам за бг. израз). При опит за синхронизиране на текста с музиката, удрям на камък. Когато натисна пауза в определен момент от песента, за да настроя прозореца с текста, при последвалото му стартиране, песента започва от произволно място, а не там където съм дал пауза. В повечето случаи е към началото на песента. При връщане на песента от началото, всичко е наред, но не ми се ще да се връщам 100 пъти. Бъркам ли някъде? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
klepoa Публикувано Февруари 7, 2014 Report Share Публикувано Февруари 7, 2014 Привет!Имам проблем с последната версия на програмата. Опитвам се да създам видео клип от снимки, музика и callouts (не се сещам за бг. израз). При опит за синхронизиране на текста с музиката, удрям на камък. Когато натисна пауза в определен момент от песента, за да настроя прозореца с текста, при последвалото му стартиране, песента започва от произволно място, а не там където съм дал пауза. В повечето случаи е към началото на песента. При връщане на песента от началото, всичко е наред, но не ми се ще да се връщам 100 пъти. Бъркам ли някъде?също с последната версич при опит да запаметя клипа ми дава грешка и не иска да го конвентира и забива цялата програма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 8, 2014 Report Share Публикувано Февруари 8, 2014 При връщане на песента от началото, всичко е наред Кое е наред? също с последната версич при опит да запаметя клипа ми дава грешка и не иска да го конвентира и забива цялата програма Няма ли да се научите да стартирате програмите си като администратори? :uhuh: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2014 Report Share Публикувано Февруари 8, 2014 Няма ли да се научите да стартирате програмите си като администратори? :uhuh:Това пък защо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Февруари 10, 2014 Report Share Публикувано Февруари 10, 2014 Кое е наред? Наред е това, че при прослушване от началото, текста и музиката са синхронизирани. И при мен забива при опит за конвертиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 10, 2014 Report Share Публикувано Февруари 10, 2014 Това пък защо? Защото без админско право някои програми даже крашват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2014 Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Защото без админско право някои програми даже крашват.Ако са много стари и са написани некадърно, може и да крашват. В противен случай не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Февруари 11, 2014 Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Защото без админско право някои програми даже крашват.A някои дори не работят, което е причината да се стартират с администраторски права, а не крашването.Дори не знам как успя да го измислиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 12, 2014 Report Share Публикувано Февруари 12, 2014 A някои дори не работят, което е причината да се стартират с администраторски права, а не крашването.Дори не знам как успя да го измислиш. Никъде не съм написал, че крашването е причина. Казах - че освен че не работят, те може и да крашват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Февруари 13, 2014 Report Share Публикувано Февруари 13, 2014 И как крашва нещо, което няма как да пуснеш без да е стартирано като админ, защото си го стартирал без администраторски права ?Пишеш колкото да губиш времето на останалите.Винаги има причина нещо да се стартира като админ, например при инсталирането на плъгин в него, което изисква стартиране на нещо друго, но работата като нормален юзър няма как да причини краш в програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2014 Report Share Публикувано Февруари 13, 2014 Винаги има причина нещо да се стартира като админ, например при инсталирането на плъгин в него, което изисква стартиране на нещо друго, но работата като нормален юзър няма как да причини краш в програма.Не е така. Възможно е да има приложение, което никога да не се налага да се стартира с администраторски права. И разбира се, че е възможно процес без администраторски права (като стандартен потребител) да се срине. Но пак държа да напомня, че всяко кадърно написано (user mode) приложение ще си работи нормално под Windows Vista/7/8, без да има нужда да бъде стартирано с администраторски права (тук изключвам онези приложения, които са проектирани да имат нужда от такива права). Ако дадено приложение се срива при стартиране под Windows Vista/7/8, ако не бъде стартирано с администраторски права, значи 1) просто наистина има нужда от такива, но не си ги иска (което обикновено е поради липса на манифест в изпълнимия файл) или 2) е некадърно написано да очаква такива права, но да не ги получава автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Февруари 14, 2014 Report Share Публикувано Февруари 14, 2014 Какво точно казвам:Нещо, което изисква стартиране като админ няма как да крашне, ако го пуснеш като нормален юзър, защото няма как да тръгне.Нещо, което е пуснато като нормален юзър няма да крашне, защото не е пуснато с админски права.При някои програми има проблеми, ако експортваш нещо си на десктопа например, но не крашва, а ти казва, че не може и да избереш друго място, за което не ти трябват права.За плъгините не казвам, че е винаги, а че има причина да е нужно да бъде пуснато като админ, зависи си от начина им на регистрация и работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2014 Report Share Публикувано Февруари 14, 2014 Нещо, което е пуснато като нормален юзър няма да крашне, защото не е пуснато с админски права.Освен ако не е написано некадърно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост