Dragon Публикувано Септември 25, 2012 Report Share Публикувано Септември 25, 2012 Как да разбера какво ми е дъното защото в everest на Дънна Платка ми пише "Неизвестно" ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Септември 25, 2012 Report Share Публикувано Септември 25, 2012 Виж SIW какво ще ти покаже http://www.gtopala.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dragon Публикувано Септември 26, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2012 Сега ще пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 26, 2012 Report Share Публикувано Септември 26, 2012 Най-вероятно грешката ти е, че използваш EVEREST Ultimate, като най-вероятно използваш и стара нейна версия. Програмата е изоставена и има наследник - AIDA64 Extreme Edition. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Септември 26, 2012 Report Share Публикувано Септември 26, 2012 Как да разбера какво ми е дъното защото в everest на Дънна Платка ми пише "Неизвестно" ? А не можеш ли просто да разгледаш дъното и да видиш дали не пише нещо на него - или става въпрос за готова "конфигурация", която още е в гаранция? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 26, 2012 Report Share Публикувано Септември 26, 2012 Още програми за разпознаване на хардуера: HWiNFO, CPU-Z, Speccy, Fresh Diagnose, PC Wizard, SiSoftware Sandra Lite Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост