valyo_93 Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Знам че има доста урока по тази тема но са написани преди доста време и предполагам че вече ще се правят по друг начин и по лесен.Може ли да ми препоръчате някакъв урок и после как да го кача в интернет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Трябва да решиш учи ли ти се език за програмиране или искаш нещо по-лесно. Ако ти се учи език за програмиране, трябва да решиш проста статична страница ли искаш или нещо голямо с SQL и т.н. Най-лесно от езиците е HTML-а, с който се правят статични странички. Иначе ти трябва хостинг за сайта. Има платени, има и безплатни. Според мен е най-добре да избереш платен хостинг, отговарящ на изискванията ти. Ако ще е само за пробите, то безплатен ще ти свърши работа, но в противен случай, както вече казах-платен. Вече има достатъчно евтини, които имат 24/7 поддръжка и още куп благини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Септември 24, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Трябва да го направя за няколко дена така че сега нямам време да уча език но ще започна да уча езика за HTML-а но къде да намеря уроци.Страницата няма да има много информация по нея ще се пише за едно село но ще е добре да са разделени на няколко части да се пише по отделни категорий Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Мисля, че нямаш нужда от сайт, а от блок... Google предлага готови шаблони. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Както е споменал The Nightmare, единия вариант е блог в някои от многото сайтове (най-известният готов тип блогове е в Blogger), а другия е сайт направен с Joomla! Специално за Джумла има много ръководства и клипове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Септември 24, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Ще се опитам да го направя с JOOMLA,но утре че днес имам други задължения.Благодаря ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 http://www.glog.dir.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Виж това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Септември 26, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2012 Виж това.Направих си сайта но,като си направя страницата как да го направя като този сайт(например като форума като натисна форума и ми излиза статии,ревюта на програми и др.)Ето го сайтаhttp://chitalishtekonyovo.alle.bgкато натисна Информация за читалището как да направя да напиша кът на дядо Влайчо и като натисна върху него да излезе информация за него и снимки,и да сложа снимки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 26, 2012 Report Share Публикувано Септември 26, 2012 От бутона "Създай нов елемент" Сайта ти предлага много функции ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Септември 26, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2012 Не става днес се опитвах но не можах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Септември 27, 2012 Report Share Публикувано Септември 27, 2012 От бутона "Създай нов елемент" Сайта ти предлага много функции ! Dan40o твоето предложение за уеб сайт ми се вижда по-добро ,само да те попитам,понеже виждам че има и "Html код",означава ли че мога да си копирам даден html код от друг сайт и ще ми го зареди?! Благодаря за отговора предварително! П.П.Регистрацията предполагам че става с всяка електр. поща,тоест няма ограничение да те задължава някаква по специална електр. поща за регистрация,или... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 27, 2012 Report Share Публикувано Септември 27, 2012 Да, може да си копираш HTML код, но някои тагове не са разширени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост