Night_Raven Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Моля, занапред пускай нещата във форума, а не на лични съобщения. Щом съм го поискал тук, значи трябва да се и даде тук.Виждам, че имаш доста софтуер, който може да е повлиял на Burrrn по един или друг начин. Ще е трудно да се установи кой точно и оправянето може да отнеме време. В случая би било по-добре да ползваш друг софтуер за запис на аудио дискове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mnk Публикувано Януари 15, 2009 Report Share Публикувано Януари 15, 2009 Когато в ЕАС укажа интерфейса на оптичното у-во като Native Win32 и рестартирам машината, не винаги прави запис и Nero CD-DVD Speed не вижда у-вото. Ако тази настройка е на ASPI, всичко е O'K.EAC->EAC Options->Interface-> ASPI или Native Win32 Night_Raven, благодаря ти за отделеното време! Това, което съм ти пратил на ЛС съм преценил, че е твърде лична информация за да я публикувам във форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
milo65 Публикувано Февруари 9, 2009 Report Share Публикувано Февруари 9, 2009 Здравейте! Бих искал да помоля Night_Raven за помощ относно запис с burrrn на файлове с разширение ".wv" Файлът, който се опитах да запиша е единствен /съдържа 12 песни/, имам и cuesheet файл. Исках първо да разделя отделните парчета с medieval cue splitter- само това успях, защото след това при записа ми даде грешка. Не можах да намеря много информация за този вид компресиране, освен че може би е wavpack...При зареждане на песните за запис, времената се оказаха изписани некоректно, както и общото време на албума- изписва се четирицифрено число в минути..., опитах да оправя cue файла, но явно причината не е тази. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2009 Report Share Публикувано Февруари 9, 2009 Мога да ти предложа да изтеглиш последната за момента версия WavPack 4.50 и да разархивираш съдържанието на архива в папката на Burrrn (по подразбиране е C:\Program Files\Burrrn). Ако това не помогне, може да се наложи да прибегнеш до друга програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 17, 2009 Report Share Публикувано Октомври 17, 2009 Здравейте, нещо не можах много да разбера за този CD текст не мога да го улуча как се прави .Настройката е отметната ,но нещо не стават надписите.Диска гопускам на различни плеъри за които съм сигурен , че потдържат CD текст ,но не излизат .От статията така и не разбрах как е станал номера на човека та са му тръгнали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 17, 2009 Report Share Публикувано Октомври 17, 2009 За хардуерни плеъри ли става въпрос или софтуерни? Има ли отметка на опцията CD-Text в настройките на Burrrn? Опитвал ли си за всеки случай с друга записваща програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 17, 2009 Report Share Публикувано Октомври 17, 2009 Просвирам диска с Foolbar ,а го записвам с Burrn с други програми незнам как. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 17, 2009 Report Share Публикувано Октомври 17, 2009 Просвирам диска с Foolbar ,а го записвам с Burrn с други програми незнам как.С Easy CD-DA Extractor става, с Nero също, но трябва да се добавят плъгини за него за lossless форматите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Просвирам диска с Foolbar ,а го записвам с Burrn с други програми незнам как.Е, нали на различни плеъри го пробваш диска? А foobar2000 има нужда от CD-TEXT Reader плъгина, за да разчита CD-Text. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Да имам го този плъгин дори си записвам аудио дискове с него , но незнам как да направя CD текста въобще досто ми е тъмна ,но смятам да се науча и съм благодарен ,че ми помагате.Да пускам дисковете наAIMP2,KMPLDYER,домашната ми уретба е SONY и върви CD текст,но нещо не мога да се справя.Записващи програми имам ощеimgburn,CDburnerXP,Nero 6.Ползувам още и Winamp,но тя нещо неще да просвирва WAV ,а използувам този формат защото с него Burrn записва без проблем иначе ми даваше грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 За какво оптично устройство става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Оптично устройство LITE-ON DVDRW LH-20A1S (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:20x/8x, DVD-RW:20x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM),да ти кжа честно откакто обнових фърмуера преди 6-7 месеца нещо имам проблем и с двуслойните , а преди нямах.Може и да не е от това ,но просто предполагам ,преди ми даваше повече добри позиции . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Можеш да си свалиш Nero Audio Plugin Pack 1.5.4, за да си записваш CD-аудио с Nero 6. То поддържа CD text и не включвай опцията за нормализация (изключена е по подразбиране), защото на музика с умишлено ниски нива ще й вдигне нивото и ще я изкриви. Нищо друго не можеш да направиш по CD-текста, освен да поставиш отметка да го записва, ако има. Аз също имам вкъщи CD-плейър с поддръжката му (Sony CDP-XB720 QS). Фърмуера на записвачката пък можеш да си смениш със старата версия, ако тази не ти харесва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Благодаря свалих го оказа се ,че вече го имам инсталиран и ще пробвам с Неро да видим какво ще стане.Искам да попитам нали когато ти излизат имената на песните когато ги записваш това значи ,че има CD текст и би трябвало след това като възпроизвеждаш песните да си излизат имената. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Благодаря свалих го оказа се ,че вече го имам инсталиран и ще пробвам с Неро да видим какво ще стане.Искам да попитам нали когато ти излизат имената на песните когато ги записваш това значи ,че има CD текст и би трябвало след това като възпроизвеждаш песните да си излизат имената.Не съм сигурен, понякога е възможно да не ти излиза CD-текста. Програмата Easy CD-DA Extractor също е хубава за запис на дискове и не капризничи като Burrrn понякога. Тя има отметка да записва CD-текст и трябва да бъде поставена. Потърси я в Google, ще я намериш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост