Dragon Публикувано Септември 23, 2012 Report Share Публикувано Септември 23, 2012 Ако темата не е за тука я преместете почвам с проблема. Микрофона не ми работи на ts3, но в skype работи. От какво може да е проблема някакви настройки ли трябват не знам, ако знаете ще съм ви благодарен да ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Септември 23, 2012 Report Share Публикувано Септември 23, 2012 Предполагам, че проблемът ще е от самата програма (сървър или клиент)Виж това видео, само това намерих... на българскиhttp://www.youtube.com/watch?v=cjHnMswk9oc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dragon Публикувано Септември 24, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Еми пак не става направих всичко изтеглих програмата от линка който е даден под клипа , но нищо. Проверих дали не е заглушен звука в самата програма, но не е заглушен... Сега като проверих видях, че и на sound recorder не ми излиза, че говоря да не би да трябва да се настрои нещо защото на скоро си купих вграден микрофон в камерата ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 25, 2012 Report Share Публикувано Септември 25, 2012 Възможно е да е бъг. Опитай с друга версия на програмата. Също така може да е от полза, ако дадеш снимка с настройките на програмата и кажеш с каква операционна система работиш. Също така, за всеки случай можеш да направиш следното... Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Filter Options... -> постави отметка на Hide Microsoft entries -> OK;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат);5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):- при публикуване на коментар кликни бутон Повече опции;- долу в секция "Прикрепяне на файлове" посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;- накрая кликни Добавяне в мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dragon Публикувано Септември 25, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2012 И отново Night_Raven ми помогна благодаря. Проблема е бил от версията мерси на по стара ми тръгна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост