Varg Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Здравейте съфорумници! Преди известно време реших да деинсталирам една програма от Контролния Панел. Отварям "Деинсталиране на програма" и... изненада! Няма никакви програми, никакви файлове - нищо. Отваря се прозореца, където би трябвало да има програми, но не - там няма нищо. Единственият вариант беше да отворя папката на програмата и да използвам uninstall.exe-то на програмата. Преди малко инсталирах друга програма, след това отново отворих Контролния Панел и тя се беше показала в прозореца, но само тя, без никакви други програми. Въпроса ми е: Има ли начин да се оправи това и Контролният Панел да показва всички налични програми, които имам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 1. Remove Whitespace From Add/Remove Programs List (Изисква .NET Framework и после рестарт на компютъра) 2. Fix It Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Varg Публикувано Септември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Не се получи. При първото нещо ми показа, че не намира проблем. При вторият линк свалих програмата, но явно има някакъв проблем с нейната инсталация, може би проблем със съвместимостта - не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 (Редактиран) Не се получи. При първото нещо ми показа, че не намира проблем. При вторият линк свалих програмата, но явно има някакъв проблем с нейната инсталация, може би проблем със съвместимостта - не знам. На каква операционна система си? Редактиран Септември 20, 2012 от mazarin Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Varg Публикувано Септември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Windows 7 Ultimate x86. Мисля, че би трябвало да тръгва, но не знам защо не се получава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Пробвай с този фикс и пиши - http://support.microsoft.com/kb/2438651/bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 21, 2012 Report Share Публикувано Септември 21, 2012 Имам едно предположение. За всеки случай направи следното: изтегли прикачения файл (по-долу), разархивирай го на удобно място, кликни с десния бутон върху ulexport.cmd и избери Run as administrator. След това в дял C: ще видиш файл list.txt. Прикачи го към следващия си коментар. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):- при публикуване на коментар кликни бутон Повече опции;- долу в секция "Прикрепяне на файлове" посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;- накрая кликни Добавяне в мнението. ulexport.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Varg Публикувано Септември 21, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2012 mazarin С този фикс и успях да отворя списъка с програми и деинсталирах тези, които исках, но отново без резултат в Контролния Панел. Night_Raven list.txt Направих това, което ми каза. Надявам се файла да се е прокрепил, както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 21, 2012 Report Share Публикувано Септември 21, 2012 Ами, като гледам ключовете, които съдържат деинсталациите, са празни. Нищо чудно, че модула в контролния панел също е празен. Да не би да си почиствал и "оптимизирал" системата/системния регистър с някоя програма? Ако да, мога да отгатна какво е станало. Ти също би трябвало да можеш на този етап.Евентуално можеш да пробваш да възстановиш системата до по-ранна точка (System Recovery). Няма какво друго да направиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Varg Публикувано Септември 21, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2012 Не, не съм правил нищо със системния регистър. Поне нямам спомен за това. Не знам точно какво се е получило, но ще пробвам със System Restore. Май само това ми остана. Благодаря ви все пак за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост